Bare gøy

Dagens trening ble ikke som planlagt, men oj for en gøy trening det var! I går var det knebøyfest med kunden min, så det fikk bli overkropp idag, og eksakt layout ble til underveis.

Det startet med at jeg endelig (!) klarte en strikt håndstående push up. Verdens seigeste jævel og riktignok med en abmat under hodet, men likevel. Null kipp og jeg kom meg sakte men sikkert opp til håndstående. 3 ganger, dog ikke på rad. Det der var en milepæl for meg ass :-)

Deretter måtte jeg sjekke om jeg fortsatt klarte å gjøre muscle-ups. Jeg var jo litt ivrig på den fronten for en stund tilbake siden og fikk vondt i albuen, så jeg kuttet litt ned (les: sluttet helt), men idag var det på tide å ta det opp igjen. Etterpå ble det tunge pullups og hantelpress, før jeg sluttet av med kipping håndstående push ups og chins. Økten ble til slutt:

A1) 6 x 3 strikte ring muscle-ups
B1) 6 x 3 split jerks @ 65kg
C1) 4 x 6 pullups @ 10kg
C2) 4 x 6 hantelpress @ 2 x 16kg
D1) 3 x 12 kipping abmat HSPU
D2) 3 x 12 chins

20140730-121708 am-1028078.jpg

Men ikke nok med det. Da min siste kunde var ferdig med sin overkroppsøkt foreslo hun at vi skulle løpe intervaller, så da gjorde vi det da. 12 stk 30/30 sek intervaller i vanlig stil. Og la det være sagt; det har aldri vært så lekende lett å løpe intervaller før. Det var svært mye gøyere når vi var to om galskapen ;-)

Nå har Ian sovnet ved siden av meg, så jeg får vel joine ham jeg også.

God natt fininger :-*

6 kommentarer om “Bare gøy

 1. Hei, :) Du er RÅ! Du har sikkert svart på dette før, meeeeen….. hva løper du de 12 intervallene 30/30 på? Speed + helling? Jeg vil ha et mål å strekke meg til. Hvilken speed + helling har du på 45 sek/15?

  1. Hei!
   30/30-intervallene løpes på følgende vis: første på 18km/t, andre på 18.1km/t, tredje på 18.2km/t, så 18.3km/t, 18.4km/t, 18.5km/t, 18.5km/t, 18.4km/t, 18.3km/t, 18.2km/t, 18.1km/t, 18.0km/t (og noen ganger klinker jeg til med 19km/t på siste). Det blir altså en slags pyramide der jeg jobber meg fra 18-18.5 og ned igjen.

   45/15 er det lenge siden jeg har gjort, men tror jeg startet på 15-16km/t og økte men 0.2 km/t for hver intervall. Løp som regel 12-15 stk av de også tror jeg.

   Incline er alltid 2% når jeg løper interaller ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s