Dubai Fitness Championship: dag 1

I dag arrangertes kvalifiseringsøkten til denne og neste helgs DFC, og topp 60 av jentene som møtte opp for å gjøre 5 minutt på skiergen går altså videre til dag to som er i morgen.

Jeg tror vi kan slå fast at jeg kvalifiserte :-D

IMG_5924.PNG

Jeg hadde løyet om jeg sa at jeg ikke er dritnervøs for i morgen, men gleder meg jo litt også. Foruten en hardbarka brannkvinne fra Norge (les: Ingunn Selvåg) og games- deltaker Marlene Andersson, ser det ikke ut som at det er noen tilreisende atleter på kvinnesiden, så det hadde vært så sinnsykt kult å komt på tredjeplass bak disse to på iallefall én av øktene! Jeg krysser fingrene og skal gjøre mitt aller beste!

Nå må jeg iallefall prøve å sove. Klokken 9 imorgen skal jeg ro så langt jeg kan i 10 minutter- det ser jeg ikke frem til!

I’m out,
snaiks :-)

8 kommentarer om “Dubai Fitness Championship: dag 1

  1. Oioioi, så kult!! Lykke til!

    Et altfor sent ro-tips, som du sikkert kjenner til; tenk på roingen som et sittende eksplosivt markløft med all kraft fra beina – armene tar bare siste biten! Mer styrke i beina enn armene, i alle fall her i gården.

    Fingre og tær er krysset for deg:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s