Dubai Fitness Championship: dag 2

Alright! Bare en liten DFC-update før jeg hopper i loppekassa:

Dere som forstår dialekten min på videoen under her fikk kanskje med dere at jeg vant første event i morges (oooooh yeeeaah)! 10 minutter med maksimal distanse på romaskinen, og jeg fikk klemt inn 2610 m. Hvor det kom fra vet jeg virkelig ikke, for jeg misliker roing sterkt (og spesielt 10 minutter på romaskinen er jo bare slemt!), men hey, jeg fikk 15 000 dhs for galskapen, så denne frøkna klager virkelig ikke!

Kveldens event var som følger:
1 KB thruster @ 2×16 kg
2 KB snatch @ 16 kg
2 KB thruster @ 2×16 kg
4 KB snatch @ 16 kg
3 KB thruster @ 2×16 kg
6 KB snatch @ 16 kg
4 KB thruster @ 2×16 kg
8 KB snatch @ 16 kg
5 KB thruster @ 2×16 kg
10 KB snatch @ 16 kg
6 KB thruster @ 2×16 kg
12 KB snatch @ 16 kg
7 KB thruster @ 2×16 kg
14 KB snatch @ 16 kg
8 KB thruster @ 2×16 kg
16 KB snatch @ 16 kg
9 KB thruster @ 2×16 kg
18 KB snatch @ 16 kg
10 KB thruster @ 2×16 kg
20 KB snatch @ 16 kg

Til dere som ikke forstår hva dette betyr kan jeg si så mye som at det var grusomt. Det gjorde vondt og var slitsomt som fy, men jeg klarte meg bedre enn forventet i forhold til de andre jentene og fikk jammen dratt i land tredjeplassen (aka 5000 dhs) Iiiiiik!! :-D

IMG_5976.PNG

Bring on day 3!
:-D

6 kommentarer om “Dubai Fitness Championship: dag 2

  1. Åh Inger, du er så uforskammet rå, gratulerer så masse!! Får så mye treningsmotivasjon av bloggen din for tiden, bobler nesten over, så tusen tusen takk for at du tar deg tid til å dele det med oss! :)

    Hvor lang tid brukte du på økten forresten? Syns den såg både grusom og gøy ut på samme tid, så måtte nesten teste, og hadde vært gøy å sammenlignet tid, selv om jeg ikke kan målest med deg:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s