Nerver

Ok, nå begynner jeg å bli nervøs for DFC ass. I morgen er første dagen av finalehelgen, og vi skal gjennom både en svømmeøkt og ett event med høyrep markløft, farmers carry og løping. På fredag er det 3 nye event, og på lørdag er selve finaleøkten som ser ut til å vøre delt i to.

I går og iforigår hadde jeg 3 små men harde økter, og idag hvilte jeg, så jeg kjenner meg vel så forberedt som jeg kan. Iallefall treningsmessig. Det jeg derimot ikke liker er at halsen har vært groggy både i går og i dag, og at jeg hoster opp mindre attraktive grønne slimklyser (sorry om det ble litt for mye info). Jeg har tatt overdose på både c-vitamin og fiskeolje, noe som i kombinasjon med nerver har ført til hyppige dobesøk (igjen, sorry om det ble for mye sharing). Men, det er for sent å snu nå, så jeg får vel bare hoppe i det!

Let’s do this!

IMG_6108

IMG_6109

Bildene har forøvrig ingenting å gjøre med hverken DFC eller nerver- jeg ville bare brife litt med den nye mobilen min ;-)

Snaiks!

8 kommentarer om “Nerver

  1. Good luck på DFC (selv om du helt sikkert ikke trenger det!) :-)

    Lurte forøvrig på en ting… Du har både Nano 3/4 og Reebok OLY? Hvordan vil du si de er i størrelsen i forhold til hverandre? Har Nano 3 og lurte på om jeg kan ha samme strl i Reebok Olympic Lifters 2.0 eller om jeg bør gå opp en halv strl eller mer? :-) Hadde satt så pris på svar, er så kjedelig å kjøpe feil strl når man handler fra USA #1stworldproblems

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s