Dubai Fitness Championship: dag 4

Supersliten, og bittelitt skuffet, men veldig glad for at jeg iallefall kan krysse av to økter som done!

Klokken runder snart midnatt, og imorgen er det på’an igjen før fuglene fiser, so I’ll keep this short. Jeg gikk inn i finalehelgen på tredjeplass, og selv om jeg ikke svømte så veldig bra på svømmeøkten i ettermiddag, klatret jeg opp på delt andreplass etter den. Kveldens (mitt heat startet fuckings kl 22.00!) økt gikk ikke så bra som jeg hadde håpet, men jeg troooor jeg kom på delt femteplass, og dermed ligger på tredjeplass totalt.

Men jeg oppdaterer dere mer imorgen når jeg vet! Nå må jeg i seng ;-)

IMG_0026

Fy søren så stress! …men gøy også ;-)

8 kommentarer om “Dubai Fitness Championship: dag 4

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s