Dubai Fitness Championship: dag 5

Vi har gjort 3 ulike event idag, og 2 nye venter imorgen, og jeg er så sliten at jeg begynner å lure på hvordan livet er uten konstant DFC-stress og nervøs mage. Jeg kan iallefall ikke huske sist jeg hadde en god natts søvn og ett vanlig toalettbesøk.

Men uansett. Jeg koser meg jo egentlig gløgg i hel. Akkurat hvor mye kan dere se i videoen under. Det er kanskje ikke den mest spennende videoen for dere, men for meg gjorde nesten det der ene eventet (som jeg vant!!!), hele DFC for meg i år. Det var en helt magisk følelse å kjenne at øvelsene satt, og å se at jeg suste forbi jentene i samme heat, samtidig som publikum heiet og ropte.

Vi snakker euphoria på høyt nivå :-)

Jeg startet som nevnt på tredjeplass idag, og der ligger jeg forsatt. Etter å ha vunnet (hello 15 000 dhs!) event nr 2, klatret jeg faktisk opp på andreplass sammenlagt, men etter kveldens siste event gikk jeg ned på tredje igjen. Det er virkelig tett om poengene i toppen altså!

I morgen er det (så vidt vi vet) to event, derav det ene er 10 min til å finne 1 rep maks clean & jerk. Det gleder jeg meg til. Selve finaleøkten er uviss, men kjenner jeg DFC-opplegget rett, blir det noe langvarig grusomt noe.

Dagens event var forresten:

Event 1:
30 burpee box overs
10 DB ground to overhead @ 2 x 16 kg
20 burpee box overs
10 DB ground to overhead @ 2 x 16 kg
10 burpee box overs
10 DB ground to overhead @ 2 x 16 kg

Event 2:
4 runder av:
75 double unders
10 leaps of faith (se video!)

Event 3:
10 min amrap
8 toes to bar
8 alternating overhead plate lunge @ 20kg
8 box jumps


Aaaaah, magisk :-)
God natt!

Merket med

20 kommentarer om “Dubai Fitness Championship: dag 5

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s