Totalt utslitt, men åh så lykkelig!

Jeg kan nesten ikke tro at det er sant, men jeg kom på TREDJE PLASS sammenlagt i årets Dubai Fitness Championship! Det kjennes så stort at jeg omtrent ikke vet hvor jeg skal gjøre meg hen! For å si det sånn var iallefall gledestårene på plass da jeg stod på scenen under en sky konfetti ved siden av utrolige atleter og totalt 110 00 (!!!) dirham rikere! Og selv om det har vært ett slit både fysisk og psykisk fra første start, finnes det ikke ord for hvor heldige vi er som i det hele tatt får delta på noe sånt. H.H. Sheikh Majid bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum er virkelig en generøs mann.

IMG_0148

IMG_0151

Men dere, jeg oppdaterer mer i morgen. Jeg er så sliten at jeg knapt vet hva jeg skriver.

God natt fininger,
I’m out!

Merket med

48 kommentarer om “Totalt utslitt, men åh så lykkelig!

    1. Takk!
      Nei, med økter som startet tidlig spiste jeg selvsagt tidlig frokost. Men selve spisingen var vanskelig ass. Pga nervene hadde jeg null matlyst (en helt ny opplevelse for meg) og måtte derfor tvinge i meg mat. Det var ikke særlig gøy.. Men det var verdt det da! ;-)

  1. Wow!! Du er bare helt rå og et fantastisk inspirerende og sterkt kvinnemenneske!! Sjukt at du har vinni nesten 200 000 av dette! Jeg trur jeg må prøve meg på en slik konkurranse i Dubai, eller høre om HM Kong Harald kan starte med noe lignende i Norge kanskje?! ;) uansett, gratulerer Inger!

  2. Oh holy Moly!:) Gratulerer så mye!!! Å så insane mye penger da! Wow! Er denne summen for denne 3.plassen? Eller er det inkludert det du har vunnet innledningsvis? Hvor mye får 1.plassen? Fantastisk jobba :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s