Dubai Fitness Championship: dag 6

Ok, da har jeg fått summet meg litt etter det som må være den mest fysisk og psykisk slitsomme 2-ukers perioden i mitt liv, men skal jeg være helt ærlig med dere føler jeg meg forsatt helt kaputt. Det skal jo nevnes at jeg har blitt forkjølet og våknet opp meg tidenes munnsår i morges, noe som ikke akkurat hjelper på hvordan jeg føler meg, men fy søren altså, jeg er jo nesten litt bekymret for hvor sliten jeg er. Jeg har en slags tom «hva nå»-følelse, og klarer ikke se for meg at jeg skal finne glede i å trene igjen ever again!!! Det der håper jeg virkelig forsvinner, for jeg mener jo å huske at jeg likte å trene..?!

Uansett, for at dere skal forstå litt mer om hvorfor jeg er så sliten, kan jeg iallefall fortelle hva vi gikk gjennom på finaledagen av årets DFC.

Økt D6.1
10 minutter til å finne max clean & jerk

Denne økten så jeg litt frem til siden jeg har klart 80kg clean & jerk tidligere, noe jeg visste ville gi meg mange poeng i forhold til de andre jentene. Men, det jeg visste jo også at kroppen var litt mer mørbanket på lørdag enn den var den gangen jeg løftet 80, så jeg hadde ikke så altfor høye forventninger. Jeg faila på 80kg, men klarte til slutt 77,5kg, og endte dermed opp på 2. plass totalt før kveldens siste finaleøkt.

Og det var da jeg innså at jeg faktisk hadde sjangs til å få pallplassering at jeg begynte å grine mens jeg og Ian satt på Subway for å tvinge i meg noe mat (fy f*** så j**lig det var å spise uten å ha noe som helst matlyst!). Finaleøkten (se under) var en økt jeg visste at de to andre jentene i toppen ville leke seg gjennom, og mitt håp var bare at jeg skulle klare å holde jenta på fjerdeplass (og alle de andre!) bak meg.

Økt D6.2
100 (!) burpee box overs
100 (!) deck squats @ 8kg
100 (!) sit ups
100 (!) KB swing @ 16kg
50 giant box-overs
800 m sandbag carry @ 25kg
25 giant box-overs
50 KB swing @ 16kg
50 sit ups
50 deck squats @ 8kg
50 burped box overs
400 m run

Det var noe av det mest slitsomme jeg har gjort på lenge. Timecapen var 1 time, og de aller fleste klarte ikke å komme gjennom alt før tiden gikk ut. Men! Jeg klarte det! Og kom i mål før jenta bak meg! Tror dere jeg var glad da jeg innså at tredjeplassen var min eller :-D

IMG_6369

Så ja, jeg satser på at treningsgleden kommer tilbake, og imellomtiden får jeg bare glede meg over alt jeg har fått opplevd (..og over de ekstra kronene jeg kan legge i madrassen ;-D)

PS! Det var kameramenn oppi trynene våre gjennom hele eventet som både filmet og tok bilder, så jeg håper jeg snart får litt stemningsbilder å dele med dere!

Merket med

14 kommentarer om “Dubai Fitness Championship: dag 6

  1. Gratulerer med en helt sinnssyk prestasjon, over en lengre periode. Vinnerskalle! Treningsgleden kommer nok tilbake, bare gi deg selv lov til å ta deg inn igjen ;)

  2. Treningsgleden kommer nok tilbake :-D Vil tro det er ganske normalt å føle seg litt tom når det man har jobbet så hardt for, plutselig er over.

    Jeg er hvertfall mektig imponert og inspirert og alt på en gang!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s