15 kommentarer om “#hvaerdetgrønne

  1. Uuu får prøve med erter en dag :-) Men jeg syns det er godt med blomkål og brokkoli sammen, og mose alt! Da blir mosen lysegrønn, og mamma, pappa og søstra mi smakte i går, og de syns den var kjempegod. Jeg skjærer forresten HELE brokkolien, med stilken og alt, fordi det er mye næring der også. Viktig å huske på så du ikke kaster bort viktige næringsstoffer :-)

    1. Enig, blomkål og brokkoli passer også svært godt sammen. Jeg kjører gjerne bare blomkål også, har i ildfast form med kjøttdeig på toppen og leker at det er Sheperds Pie ;-)

      Har selvsagt med stilken (noe jeg presiserte på videoen også), men det er sjelden den havner i gryta. Jeg knasker den som regel nemlig i meg mens jeg lager maten jeg. Så ingen næringsstoffer som går to waste her altså!

  2. Haha- vil ha flere kjøkkentv-blogginnlegg! Du er hysterisk morsom og veldig flink til å forklare! Skal teste ut mosen med brokkoli og erter- ser digg ut! :D

  3. Du er så utrolig herlig, Inger! Jeg blir så sinnsykt glad av å få deg hjem og inn i stua noen minutter.. Takk for inspirasjon og motivasjon og all gleden! :)

  4. Tilbaketråkk: Matprat | Inger in Dubai

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s