Don’t think, just do

Da jeg trente styrke i formiddag brukte jeg (som vanlig desverre) omtrent like mye tid på Instagram som på selve treningen, og dermed rakk jeg ikke alt jeg hadde planlagt å gjøre. Helt krise var det egentlig ikke for det er jo ikke akkurat som at jeg følger noen bestemt plan, men jeg hadde liksom tenkt å gjøre mer enn det jeg fikk tid til før team-møte, og det irriterte meg litt. Jeg kunne forsåvidt ha trent etter møtet altså, men da var jeg jo sulten så den ideen ble rask nedprioritert.

Så da jeg satt hjemme og jobbet med programskriving før min siste kunde for dagen og fikk innfallet om å løpe litt, stakk jeg helt enkelt opp i 38ende og gjorde nettopp det. Jeg hadde jo ikke engang dusjet siden formiddagstreningen (jajaja, æsj, I know, men det er så tiltak!) så det var en no-brainer. Så etter 15 intervaller var det ikke så farlig at det bare ble en halv økt tidligere på dagen likevel ;-)

På formiddagen gjorde jeg:
300 double unders på 2.57 min

A1) 5 x 5 squatclean thrusters @ 50kg
B1) 4 x 8 sumo markløft @ 100kg
B2) 4 x 10 sittende KB arnold press @ 16-12kg

..og så ble det 15 stk 30/30 sek intervaller @ 18,5 km/t med 2% stigning til kvelds.

Holder for meg det :-D

2015/01/img_2162.png

2015/01/img_2163.png

2015/01/img_2164.png

2015/01/img_2161.png

2015/01/img_2148.jpg

Ligger i skrivende stund i sengen og kjenner at jeg ikke klarer å holde meg våken til Ian kommer hjem, men åh jeg gleder meg til at han kryper ned i sengen ved siden av meg. Fire dager er lenge nok ass!

God natt partypeople,
I’m out

6 kommentarer om “Don’t think, just do

 1. Hei Inger!

  Veldig underholdene å se Ingers matkjøkken! :-)

  Jeg er matlei om dagen, og lurte rett og slett på om ikke Inger kan inspurere mer med maten hun spiser.

  Du sier at du spiser mye det samme hver uke, så ble jeg litt nysgjerrig på hva det egentlig er. Og da til og med til de detaljene som hva krydder du bruker, for feks på kylling så blir hvertfall jeg litt lei.

  You look smashing! Ha ein flott dag!

  1. Oj, men der er jeg redd for at jeg ikke kan være til mye hjelp altså, jeg har salt og pepper på min kylling liksom, hoho.. Men så steker jeg den med løk, noe jeg synes gir god smak.

   Du er derimot ikke den eneste som har spurt om mine matvaner, så det spørs om jeg ikke får gjort ett innlegg eller to om det snart ;-)

 2. Hei!

  Så kul singlet!! Hvor er den ifra?

  Har tenkt å kjøpe tights fra lululemon nå (den sorte du har med netting), og lurer på hvordan den er i størrelsene. Ligger mellom M og L og lurer på hvilken str jeg burde ta :)
  Tusen takk for masse flott inspirasjon, både her og på instagram <3

  Ha en fortsatt fin uke!

  1. Haha, jeg husker ikke hvor singleten er fra, men det er ikke engang en treningssinglet ;-)

   Jeg er ikke så flink på disse lululemon størrelsene ettersom de ikke går i small, medium og large, men 4,6,8,10 osv. Jeg kan bruke både small og medium til vanlig, og har tightser i både 4,6 og 8 fra Lulu Lemon. Så kanskje en medium til large er 8, 10 eller 12??

   Sorry at jeg ikke er til mer hjelp! Men tror kanskje de har en slags størrelseguide på hjemmesiden..?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s