Reebok ass

For en stund siden fikk jeg mail av en fyr fra Reebok UAE. De hadde sett at jeg hadde postet flere bilder på instagram der jeg hadde på meg ting fra Reebok (jeg har absolutt iiiiingen aning om hva han prater om ;-)), og ville sende meg mer (the logic!?!) som takk. Eller noe sånt. Og jeg fikk bokstavelig talt hakeslipp da jeg i forigår fikk leveransen på intet mindre enn 5 par sko (flaks, jeg trengte virkelig flere!), 2 shortser, 1 par leggings, 6 t-skjorter, 1 genser, 2 shortser, 1 sports-BH, sokker og noen greier til Ian! Whaaaat?

Og grunnen til at jeg poster dette er ikke for at de ba meg om å gjøre det, for jeg forsikret meg om at de ikke krevde noe i retur, jeg ville helt enkelt bare fortelle dere slik at dere forstår hvorfor jeg kan poste x-antall bilder av nye sko på instagram liksom.

IMG_2543

IMG_2626

IMG_2628

IMG_2631

IMG_2630

De rosa/neongule skoene og den gule shortsen tror jeg neppe dere får se meg i, så om noen er interessert sender jeg gjerne i posten ;-)

Snaiks!

44 kommentarer om “Reebok ass

 1. Du må jo beholde de sykt fete skoene! lyser jo glede lang vei! Må bare få sagt at du gir meg treningslyst når lysten er helt på bunn! Digger å kunne komme inn her å se dubai og få lysten til å dra til gymmen! :D STÅ PÅ!!

 2. Heldige deg:-) Jeg er interessert i sko og shorts! (Det er det vel sikkert mange andre som er også) Men er lov å prøve :-D Haha

 3. Åh, fantastisk! Så heldig!:) jeg sier gjerne jatakk til shorts og sko! Men er nok kanskje mange som har lyst på det;) ha en fin dag! Du inspirerer :)

 4. ohlala! Hva med en giveaway, for jeg ser sikker på at det er maaaaange som har lyst til å sikre seg shorts og ett par sko.
  Kanskje en instagram challenge eller noe??
  Du velger. Jeg er iallefall superinteressert :-)

  Klemmer

 5. Fikk ikke helt til å kommentere så prøver igjen… Fy søren så heldig du er!!!! Jeg synes skoene var kjempekule, tror du ville kledd dem :):)
  den gule shortsen kunne jeg virkelig tenkt meg hihi :D

 6. Heisan Inger! Jeg tror du hadde kledd de rosa/neongule skoene og den gule shortsen, føler det gjenspeiler personligheten, du er jo så sprudlende! Du er jo så AMAZING, og en stor inspirasjonskilde for meg. Ellers ville jeg jo aldri sagt nei takk til fresht treningstøy.. ;-)

 7. Heia Inger! Jeg synes du skal skal beholde de freshe rosa/neongule skoene og den utrolig kule shortsen! Synes det gjenspeiler personligheten din, altså sprudlende! Må bare nevne at du er en utrolig stor inspirasjonskilde for meg! Ellers ville jeg aldri sagt nei takk til fresht treningstøy… ;-)

 8. ææææ så mye kult :D håper noen av klærne blir tilgjengelig i Norge også snart! Jeg kunne mer enn gjerne tenkt meg den gule shortsen :D

  Du inspirerer stort! Kjører av og til noen av øktene dine (prøvde den 10 runder hvert 3.minutt i går OMG)!!!.

 9. Åhhh heldiggris! #didanyonesayfreeshoes #letsrun #yesplease :) :) :)

  Må bare si at du har den gøyeste instagrammen på feeden min, og du er en stoor inspirasjon på trening. Ha en fin kveld!

 10. Skoene var jo kjempe freshe! Om du ikke vil ha de så ønsker jeg meg de 😀 bruker str 38 i sko! Kjempe inspirerende blogg du har!

 11. Herregud, du må være verdens mest sprudlende og søteste person, Inger! Hver gang du legger ut et nytt insta bilde (mener selvfølgelig selfiesene) tar jeg meg gang på gang i å si til meg selv; «Herregud, så vakker/nydelig/skjønn!!!» (for eksempel bilde fra i dag, happy morning/pre run inger selfie!! hehe)
  Jeg kommenterer sjelden, men når jeg gang på gang tar meg selv i å si det, synes jeg virkelig du fortjener å høre det også! Du er et stort forbilde :)
  Forresten, min tanke da jeg scrollet igjennom reebok gavene dine var at jeg likte skikkelig godt den gule shortsen, skoa derimot er jeg ganske enig med deg i ;) så, hvis du absolutt ikke vil ha shortsen tar jeg gledelig i mot den :)

 12. Nye sko hadde vært fantastisk! Shortsen veldig kul den og – men passer nok ikke min høygravide kropp! ( termin om 3 uker og trenger inspirasjon til å komme tilbake i form:-)

 13. Whååååt??? Jeg har lett etter GUL shorts i fuckings evigheter!!! Har til og med vært inne på Ellos.no lizm…#desperat

 14. Så mye fresht! Reebok vet jammen hva de driver med på treningsklær-fronten :)
  Å få skoene – deet hadde vært en stor ære! Med mine gamle kjenner man nesten golvet mer en skosålen, så et par nye ville vært prima :-) dessuten har jeg hørt at burpees går fortere når skoene lager fargefest! Ikke minst kan man poste det på insta og tagge deg :-D

 15. Skoene var KNALLFINE :) Jeg vil gjerne ha de! Hadde passet bra etter dager med omgangssyke og fin motivasjon for å komme seg på trening igjen! :)
  Ellers vil jeg bare si at jeg digger deg og bloggen din! Du er så sprudlende, søt, STERK og kunnskapsrik. Takk for at du deler den flotte hverdagen din med oss sånn at vi kjedelig «Norge-boere» kan få drømme oss bort litt :)

 16. å få dine sko, selv om de ikke er brukt, ville vært en stor ære! og da kan jo jeg også poste bilde på instagram om nye sko : D

 17. Koffor vil du ikkje bruke dei??? Va jo d kuleste av alt 👍👍 Tar gjerne i mot 😊 Mine favorittfarger, i tillegg t grønn 💚 Ha en Fiiin dag videre, Inger 😊

 18. Du er crazy! Såklart vil jeg ha sko og shorts i posten xP Syns det var en morsom ide med give away av instagram challenge?!! :)

 19. Wææææ, jatakk til sko og shorts! Så fantastisk kul farge :D
  Har hatt sykedag med spysyka idag, og en stor del av dagen min har gått til å gå igjennom instagramkontoen din, og hatt latterkrampe av alle filmene dine.. Favoritt: tipzy Inger, hahahah.. Høhøh, du er helt hærlig! Og humoren din treffer rett i hjertet :):)

 20. De rosa skoene å den gule shortsen va jo RÅÅÅÅÅE…
  Oh, you lucky bi*ch ;)
  Neida… du fortjened, så absolutt….
  Godt forbilde, å go reklame :D

 21. Du er bra heldige! :D
  De rosaneon skoen var jo RÅÅ stilige. En fattig naprapatstudent i Stockholm har veldig lyst på de skoene! :D :D

 22. Råfreshe sko og klær! Hadde vært supert med nye sko og shorts for å booste treningsmotivasjonen i travle studietider 😃

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s