Change of plans

Ok, før jeg forteller dere om min fredag så må jeg bare få sagt WOW! For en respons på forrige innlegg! Jeg skrev egentlig det der om å gi vekk skoene og shortsen mest på tull, for jeg hadde absolutt ikke forventet at det skulle være så mange som var interesserte- der tok jeg feil gitt! Så nå sitter jeg her da med dårlig samvittighet og skulle ønske jeg hadde sko til dere alle! ..det har jeg jo nesten også når jeg tenker meg om, lol, men seriøst, hvordan i alle dager hadde dere tenkt at jeg skulle klare å velge noen å sende sko til?! Hæ? Jeg mener det- how??? Jeg kunne veldig gjerne ha hatt en slags give-away på bloggen her, men dere må fortelle meg hvordan det gjøres! Det er jo ikke akkurat en proff blogger dere har med å gjøre ;-)

Anyway, dagen idag startet som fredager flest, med en løpetur og ett par morgenkunder. Vel, helt som vanlig var det jo ikke, for Ian joinet meg på løpeturen! Hele 50 minutter uten noe syting om hverken vondt i kne, rygg eller vilje. Etter jobb ble det ett par timer og en god ettermiddagshvil ved bassenget- deilig :-)

Ian er as we speak på øldrikking med kanerater, og jeg hadde dermed en seriøs avtale med sofaen og sjokolade. Den planen har jeg forsåvidt fått fullført også, men litt forsinket da det plutselig ble annonsert to økter i denne ukentlige Dubai Fitness Competition (som forsåvidt ikke er like ukentlig lenger). Både 500m row for time og 1000m row for time med 3000 dhs (les: ca 6000 nok) som premie på respektive wod.

Jeg skal innrømme at den late Inger svært gjerne ville skippe hele greia. Jeg hadde jo tenkt å bare sløve på sofaen, kjente meg støl etter gårdagens tunge markløft og bulgarske splitbøy og dessuten hadde jeg jo allerede trent idag! Men, det er jo ikke hver dag man har sjangsen til å vinne nærmere 12 000 nok på bare mindre enn 10 minutter (seriøst, herregud.), så jeg downa en espresso og kjørte avgårde.

Og det skulle vise seg å være verdt det! Det var ikke akkurat mange jenter som stillte opp sånn i siste liten, men jenta jeg visste ville være min største konkurrent var der. Jeg tror hun må ha gjort meg mer nervøs enn jeg var klar over, for jeg klinket inn med personlig bestetid på både 500 og 1000 meteren. 500 meteren rodde jeg i land (hehe) på 1.37.9 min, og 1000 meteren på 3.35.4 min.

IMG_2782

Jeg er selvsagt superhappy for resultatet, men hadde løyet om jeg sa jeg ikke har dårlig samvittighet for å ha snutt søte Laura for seieren. Er det greit jeg gir sko og shorts til henne som takk for at hun lot meg vinne eller?! :-D

21 kommentarer om “Change of plans

 1. Et spørsmål som jeg håper jeg kan få svar på. Trener crossfit, stortrives med det. Jobber i mitt første år som lærer etter studiene, og alt er bra! Middagene er superenkle å få sunne og rene. Mye kylling, fisk og grønnsaker. Har gått idrett og ernæring, så har forholdsvis mye kunnskap selv. MEN, saken er lunsj…. Lunsjen sliter jeg med å få «ren» nok. Blir ofte rundstykker, knekkebrød osv med pålegg. Det er selvfølgelig helt OK, men har så lyst til å oppnå mer med treningen. Skjønner at frokost og lunsj kan få mer fokus, mer planlegging, og mer, jah… Bli mer målretta ift mat rett og slett. Men det er fuckings vanskelig. Jeg spiser sunt, ikke sukker, brus osv i ukedagene. You name it. Men den lunsjen… Har du noen tips :D ? Inger skriver JA. (Og kommer med masse gode forslag til lærerværelset?).

   1. Grove fiskekaker, brokkoli og gulrot ligger nå klar for lunsj imorgen! ;) To skillingsboller har sklidd ned i magesekken, måtte jo feire hu mor. Så ikke’no på denne bolla før helgen heller! U ( og I) can do it!!!

    Takk for svar både her og på insta. Kult å lese og se på bilder når man merker at du kommuniserer tilbake:)

    L

 2. Postet foresten også bilde av #hvaerdetgrønne på insta her om dagen! Så du har allerede satt mange (gode) spor på min middagstalerken ;) DET liker vi. Lik det du og da?! (#haddeværtsuperkultogallevenneneminehaddeblittmisunneligoggjortdetsammeselv).

 3. Bra jobbet!! 3.35.4 min er sjuukt bra!
  Utrolig va en espresso kan gjøre ;)
  Gi henne skoene, så kan du lotte ut et par andre som du ikke kommer bruke :D
  Ved å lage en lapp per deltager eller ta «ellemelle» av alle som ønsker å vinne ;)

   1. Hehe. Ja, det vil jeg definitivt si betyr at du er ganske så flink. Grunnen til at jeg skrev 1:34:00 var fordi det var den beste tiden av alle aldersklassene – VERDENSREKORDEN liksom. Best i din aldersklasse er du tydeligvis allerede. Rimelig vilt! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s