Når du får en personlig hilsen fra selveste Alejandro Fuentes om å spre det gode budskap om at han har laget ny musikk, så bare gjør du det liksom. Og når sangen hans er som tittelen, helt RÅ, så blir det en no-brainer.

Vi var så heldige å få møte og høre Alejandro sa vårt gode vennepar Kine og Espen giftet seg sommeren 2013, og jeg hadde løyet om jeg sa jeg ikke var starstruck. ..noe stakkars Alejandro sikkert ble veldig klar over da undertegnede hadde fått én kopp for mye kaffe og Baileys ;-) Om jeg husker rett drakk han opp min siste kopp, men det er mye mulig det var omvendt.

IMG_0089

Anyways, hør hans nye låt RÅ her. Jeg har den på iPoden allerede og skal straks teste om den egner seg til løping.

Snaiks :-)

2 kommentarer om “

  1. Æ ler sånn når æ leser innleggene dine. Altså positivt! Du skriver og forteller så bra så æ føler nesten æ er med på treninger og her festen/bryllupet. Super gøy å følge deg ! Du er herlig! Hilsen Linda

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s