PS, det funket

..med ny musikk på ørene det vil si! Jeg gjorde nemlig ett nytt forsøk på 3 kilometeren på mølla i går, og klarte å slå forrige tid med hele 7 sekund. Så min time to beat er nå altså 11.43 min. Kjenner jeg er godt fornøyd med det ass, siden det er omtrent ett minutt bedre enn da jeg testet 3 kilometeren for time første gang- er det lov? ;-D

IMG_3050

Her har søndagen vært i gang siden 6.30 i morges, og jeg har akkurat fått i meg dagens første måltid etter ett par timer on the road med hjemmetrening hos diverse Sheikhaer (!). Dersom noen lurte klarte jeg meg altså som bestemt hele sist uke uten sjokolade, men det ble tatt igjen og vel så det med mengder av smågodt og yogurtnøtter i går og fredag, så det er mye mulig at vinninga gikk opp i spinninga (eller noe sånt). Med andre ord, ingen sjokolade på meg i dag. ..eller?

Ha en fin søndag!
Snaiks :-)

6 kommentarer om “PS, det funket

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s