TRENINGSDAGBOK UKE 7

Mandag 9. februar
A1) 4 x 8 knebøy @ 90kg
A2) 4 x 10 pullups
B1) 3 x 8+8 BFE split squat @ 60kg
B2) 3 x 10 chins
C1) 2 x 10 leg curl på romaskinen
C2) 2 x 10 nøytrale pullups

Tirsdag 10. februar
3 runder av:
10 trapbar deadlift @ 100kg
10 push press @ 50kg
10 knebøy @ 80kg
10 chins
10 dips
10 reverse incline crunches

Onsdag 11. februar
Treningsfri

Torsdag 12. februar
50 min jogg
(ff)

Fredag 13. februar
Treningsfri

Lørdag 14. februar
3 km løping, 15.2-17 km/t
11.42 min
(ff)

Søndag 15. februar
A1) 4 x 8 knebøy @ 90kg
A2) 4 x 10 pullups
B1) 3 x 8+8 1-beins RDL @ 60kg
B2) 3 x 10 chins
C1) 3 x 10 GHR
C2) 3 x 10 leg curl på romaskinen

IMG_3106

6 kommentarer om “TRENINGSDAGBOK UKE 7

 1. Heipådei😄 Prøver for tiden ut periodisk faste! Lurer derfor på Hvordan funket det for deg i begynnelsen? Utenom det å føle meg god å mett blir jeg litt oppblåst, og trøtt etter måltidene! Kan det ha noe med fordelingen av karb, proteiner og fett? Eller et det fordi måltidene er så store? Noen tips til nybegynner?😜😋

  1. Hei!

   Det kan veldig godt være fordi måltidene er større. Etter vi har spist er det jo «rest & digest»-delen av nervesystemet som har påslag. Men det er også mulig at makronutrientfordelingen er feil. At du blir oppblåst kan jo også ha noe å gjøre med at du spiser noe kroppen din ikke er særlig keen på. Det krever litt prøving og feiling, men det er jo sånn man finner ut av hva som funker for hver enkelt!

 2. Hei!
  Jeg blir så inspirert av hvordan du klarer å kombinere løping å styrketrening så bra som du gjør, for jeg har prøvd å gjort det samme, men føler meg så utrolig tung i kroppen etter styrketreningen at det blir fiasko..
  Når du skriver at du løper 50 min – løper du rolig, middels eller fort?
  Jeg har prøvd å satse på kun løping for å få framgang, men det blir for kjedelig uten vektene altså! ;)
  Det hadde vært kjekt om du kunne skrevet et innlegg om hvordan du kombinerer løping og styrketrening på en måte som gjør at du får det til å fungere.

  Synes du virker som en herlig jente, og er enda mer fan av at du ikke skriver utelukkende om sushi, sminke og «dagens innkjøp» haha.. :)
  Takk for inspirerende skriving!

  1. Hei!

   Akkurat den 50 minuttersturen var bare en joggetur, men vanligvis løper jeg middels til fort- dvs så fort jeg klarer å løpe i én time ;-)

   Jeg tror helt ærlig at grunnen til at det går bra for meg å både løpe og å gjøre styrketrening er at jeg ikke har så høye forventninger til å ha fremgang med løpingen egentlig. Det er liksom bare noe jeg gjør fordi jeg liker det, ikke fordi jeg har som mål å løpe 10km så raskt som mulig liksom. Makes sense?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s