Prehab trening i Dubai

Vår gode venn Tommy Lande fra Prehab Trening i Oslo har tatt med seg en gjeng glade nordmenn til Dubai på treningscamp, og i kveld var jeg så heldig som fikk både forelese samt holde en treningstime for den spreke gjengen.

Jeg snakket først om hva man bør og ikke bør gjøre når det kommer til kosthold, og deretter fikk deltakerne kjørt seg på en over middels slitsom crossfitinspirert treningstime. Vi hadde ingen redskaper til rådighet, så jeg fink hjelp av Ian til å sette sammen økten. Og det var jeg glad for da jeg nesten fikk dårlig samvittighet av å se hvor slitne de ble av galskapen- det er jo alltid godt å ha noen å skylde på eller hur ;-)

Snille blogglesere fikk jeg også møte, samt flere jenter som jeg føler at jeg kjenner via Instagram. Gøy!

IMG_3130

IMG_3134

IMG_3133

IMG_3132

Nå får dere ha meg unnskyldt, for jeg skal på en føkkings photoshoot (!!) i morgen og trenger en stor dose skjønnhetssøvn!!!

Laters!

10 kommentarer om “Prehab trening i Dubai

    1. Vi gjorde en runde med ulike parøvelser først; trillebår, bæring av hverandre, bear crawl og froskehopp- skikkelig seriøse greier med andre ord, men de ble slitne kan jeg love! Deretter hadde vi en 12 minutters amrap med løping, burpees og V-situps. Det stod iallefall ikke på innsatsen hos gjengen!

  1. Så spennende!! Det hadde vært veldig interessant om du hadde postet et innelgg på bloggen om dette du foreleste om!!! Spesielt når det kommer til do’s and dont’s i forhold til kostholdet :-)

  2. Vakre spreke du 😃💪👊 Det hadde vært gøy lesing med ett innlegg her også på foredraget ditt 😃 Does & donts når det kommer til kosthold? 😊👍🍴 Yay?

    1. Hei! Gratulerer! Mitt beste tips er å gi venner og familie gratis PT-timer og å øve deg så mye du kan! Det lærte iallefall jeg masse av. Teori er en ting, men praktisk erfaring er uunværlig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s