Model for a day- igjen!

Vet dere, i dag har jeg vært på photoshoot med Shape Up- igjen! Denne gang i Dubai, og fy søren så glad jeg ble da jeg fikk vite at jeg skulle få lov til å være med på dette en gang til. Jeg trodde det var noe man fikk oppleve bare sånn once in a lifetime liksom!

Det tar på å være modell ass (hehehe), så jeg kjenner det ikke er mye futt igjen i kroppen, men litt bilder har jeg iallefall energi til å vise dere ;-) Here we go:

IMG_3209

IMG_3211

IMG_3215

IMG_3224

IMG_3247

IMG_3254

IMG_3255

IMG_3281

IMG_3294

IMG_3312

Shit ass, mulig det er fordi jeg er litt dehydrert etter å ha tilbrakt x antall timer i stekende sol (les: 35 grader), men nå når jeg ser bildene føles det hele nesten som en drøm. Er det meg liksom?!

Supergøy var det iallefall og jeg gleder meg kjempemasse til å se det ferdige resultatet!

Nå skal denne wannabe-modellen komme seg i seng! Må jo ha skjønnhetssøvnen og alt det der må vite!

Laters :-)

17 kommentarer om “Model for a day- igjen!

 1. Grymma bilder. Skulle vara kul att se resultatet, men misstänker att det blir svårt att få tag i den norska tidningen här i Sverige. Men du kanske delar med dig av någon sida.

  😘

 2. åååh dere ser smashing ut! har du forresten noen sko å anbefale til styrketrening ? jeg ser du har en del og trenger virkelig tips! :) hadde kjøpt noen nye, men de var ikke «godkjent» til styrketrening eller cardio. vil ikke sløse mere penger :)

  Jeg ser mye på reebok sine Nano sko! er det noe bra ? :)

  1. Hei!

   Jeg er selv veldig fornøyd med Reebok Nano. De er stabile nok til å gjøre markløft og frivending, men også fleksible nok til å løpe i om du skulle trenge det. Det er hovedsakelig til styrketrening jeg bruker de da. Jeg bruker mine Nike Free til løping.

 3. Tilbaketråkk: Triset | Inger in Dubai

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s