Model for a day- igjen!

Vet dere, i dag har jeg vært på photoshoot med Shape Up- igjen! Denne gang i Dubai, og fy søren så glad jeg ble da jeg fikk vite at jeg skulle få lov til å være med på dette en gang til. Jeg trodde det var noe man fikk oppleve bare sånn once in a lifetime liksom!

Det tar på å være modell ass (hehehe), så jeg kjenner det ikke er mye futt igjen i kroppen, men litt bilder har jeg iallefall energi til å vise dere ;-) Here we go:

IMG_3209

IMG_3211

IMG_3215

IMG_3224

IMG_3247

IMG_3254

IMG_3255

IMG_3281

IMG_3294

IMG_3312

Shit ass, mulig det er fordi jeg er litt dehydrert etter å ha tilbrakt x antall timer i stekende sol (les: 35 grader), men nå når jeg ser bildene føles det hele nesten som en drøm. Er det meg liksom?!

Supergøy var det iallefall og jeg gleder meg kjempemasse til å se det ferdige resultatet!

Nå skal denne wannabe-modellen komme seg i seng! Må jo ha skjønnhetssøvnen og alt det der må vite!

Laters :-)

17 kommentarer om “Model for a day- igjen!

 1. Har vi ikke snakket om at du skal droppe wannabe foran modell? Det er ikke noe wannabe over din modellering! Du er heit!

 2. Grymma bilder. Skulle vara kul att se resultatet, men misstänker att det blir svårt att få tag i den norska tidningen här i Sverige. Men du kanske delar med dig av någon sida.

  😘

 3. åååh dere ser smashing ut! har du forresten noen sko å anbefale til styrketrening ? jeg ser du har en del og trenger virkelig tips! :) hadde kjøpt noen nye, men de var ikke «godkjent» til styrketrening eller cardio. vil ikke sløse mere penger :)

  Jeg ser mye på reebok sine Nano sko! er det noe bra ? :)

  1. Hei!

   Jeg er selv veldig fornøyd med Reebok Nano. De er stabile nok til å gjøre markløft og frivending, men også fleksible nok til å løpe i om du skulle trenge det. Det er hovedsakelig til styrketrening jeg bruker de da. Jeg bruker mine Nike Free til løping.

 4. Tilbaketråkk: Triset | Inger in Dubai

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s