Triset

Jeg tenkte å supersette ulike beinøvelser med ulike pullupsvarianter i dag, men det ble fort til en gjeng triset istedet bestående av bein, pullups og Instagram. So what else is new liksom ;-)

Det gjorde at treningen tok sin tid, og jeg måtte fullføre deler av den etter at jeg så lunch-kunden min. Til slutt kom jeg meg gjennom følgende:

A1) 3 x 8 bulgarske splitt @ 60kg
A2) 3 x 8 pullups
B1) 3 x 8 ettbeins RDL @ 60kg
B2) 3 x 8 nøytrale pullups
C1) 3 x 8 bent knee GHR
C2) 3 x 8 chins

Til tross for at jeg omtrent brukte mobilen like mye som vektene tok jeg ingen bilder for å dokumentere økten. Så jeg slenger like gjerne opp bildet som fine Pia la opp på bloggen sin i dag. Bildene vi tok på photoshooten med Shape Up i februar er med i juni-utgaven, og etter å ha sett smakebiten fra Pias blogg håper jeg at jeg kan få tak i ett eksemplar asap :-) 

 

Håper dere har en fin onsdag. Her er klokken straks ti og jeg er klar for loppekassen.

Snaiks :-)

23 kommentarer om “Triset

  1. Takk søte :-)

   I splitbøy har du begge beina på gulvet, mens i bulgarske splitbøy er den bakre foten elevert på benk eller lignende. I varianten elevert bulgarsk splitbøy er også fremre fot elevert på f.eks en step, slik at man kommer enda dypere og får større bevegelsesutslag. Er du mindre forvirret nå? ;-)

 1. Hei Inger :) Har nettopp skrevet en post med anbefalinger om mine favorittblogger for øyeblikket – og du er en av dem! Sjekk det gjerne ut på travelfemme.com :) God (snart) helg!

 2. Herregud dette er det fineste bildet jeg har sett av et kvinnemenneske noensinne!!!!! Altså i hele mitt liv!

 3. Hei du! Drive å laga nytt styrkeprogram å trene framover og tenkte å legge inn bl.a det her 👆, men så er eg ofte for «snill» med meg sjøl og trena med litt mindre belastning enn ka eg kanskje burde pushe meg til, så lurte på om du har lyst å dele ka maksen din ligge på i knebøy? 😁 har forstått det sånn at du ikkje testa 1 RM så ofte, men hadde vert heilt supert om du kunne gitt et ca tall i alle fall 😘 lots of love, du er rå 👊

  1. Hei! Ja det stemmer at jeg ikke gjør 1RM tester særlig ofte. Sist jeg testet 1RM i knebøy tror jeg for pokker er nærmere 3 (!!) år siden, og da gjorde jeg en bøy på 100kg. Jeg har (forhåpentligvis!) blitt sterkere siden da, og sist jeg gjorde knebøy, uten at det var i en sirkel som her, gjorde jeg 4 sett med 8ere på 90kg. Når jeg satte det inn i sånn 1RM-kalkulator estimertes maksen min til 112kg :-O men det hørtes ganske mye ut spør du meg. Er ikke sikker på om jeg hadde klart det ass- kanskje på tide å prøve :-D

 4. Nydelige bilder i Shapeup :-) på et av bildene har du på deg en grå tights og en hvit singlet med teksten «stoked», hvilket merke er tightsen og singleten?

 5. Heii
  Jeg har lett overalt etter «bokse shortsen» du har på deg på det ene bildet der,, hadde gjor hva som helst for å fått tak i den, men det står nemlig ingen plass hvor jeg kan.
  Har du ikke en eneste anelse??:))

  1. Jeg kan heller ikke finne den på noen norske nettsider. Vet at f.eks Sportsgalleriet på Galleriet i Bergen fører Stella Mccartney, og har fått inn mye nytt treningstøy i det siste. Du kan jo ringe å høre om de eventuelt har mulighet for å sende, om de har shortsen?!
   Forøvrig heter shortens woven shorts. Og ett raskt søkeklikk ga meg disse linkene:

   http://sportmaster.dk/adidas_stellasport-woven-shorts-dame_yelzeslghgry_1350652

   http://www.next.co.uk/g1z5286s5

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s