15.2

I morgen (eller er det i natt?) annonseres den tredje økten i årets crossfit Open, og jeg kom på at jeg har glemt å fortelle dere om hvordan det gikk da jeg gjorde den andre, 15.2, før vi reiste sist uke.

15.2 viste seg å være en reprise av 14.2 fra fjorårets Crossfit Open, og hvordan det gikk kan dere se her. Jeg hadde litt starttrøbbel i fjor kan man si, men klarte til slutt å få inn 114 reps på økten som gikk ut på å hvert tredje minutt for så lenge som mulig fullføre 2 runder av overhead squats og chest to bar pulllups. Antall OHS og pullups per runde økte etter hvert 3. minutt, slik som dette:

0-3 minutt: 2 runder av 10 OHS + 10 chest to bar pullups
3-6 minutt: 2 runder av 12 OHS + 12 chest to bar pullups
6-9 minutt: 2 runder av 14 OHS + 14 chest to bar pullups

…osv til man ikke klarte å fullføre 2 runder i løpet av de 3 minuttene.

Det gikk opp for meg like før jeg startet at jeg ikke hadde gjort chest to bar pullups siden DFC (dvs siden lenge før jul!), men det var jo for seint å gjøre noe med det da, så jeg gjorde en halvhjertet oppvarming og satte igang. 

133 repetisjoner senere var tiden min ute, men jeg var kjempefornøyd med forbedringen siden sist år. Min score er absolutt ingenting i forhold til flinke crossfittere, jeg er fullstendig klar over det, men jeg bruker the Open for å se om jeg kommer noen sted med treningen min, og det får jeg vel si at jeg har da. Uten å engang trene spesifikt på det.. #snikskryt ;-)

Kjenner nesten jeg er litt spent på hva 15.3 blir. Men bare nesten ;-)

Snaiks!

6 kommentarer om “15.2

 1. Spreking! Og I tillegg er du altså så utrolig søt! Jeg ler litt hver gang jeg leser bloggen din! Naturlig morsom og uhøytidlig 😄 Og damn, those legs! 😍 Dersom det er produktet av komboen sjokolade og styrketrening skal jeg jaggu begynne på sjokoladedietten jeg og! 😆

 2. Hei! Har lest bloggen din siden 2012 og aldri kommentert. Ville bare si at du er så utrolig inspirerende! Takket være det har blitt så mye fokus på helse og trening har jeg klart å gå ned 18 kg.

  Også lurte jeg på hva slags sminke du vanligvis bruker? Og hva er hemmeligheten bak det fantastiske håret ditt? Ser jo alltid like fint ut! :-)

  1. WOW!! Denne mailen fikk meg jo til å ville kutte av ørene og samle smilet oppå hodet slik som Tone Damli så fint sa ;-) Ikke bare har du gjort en FANTASTISK jobb med din egen helse, men du synes jeg har fint hår! U sure do know the way to my heart ;-)

   Men det der håret mitt får så altfor lite pleie ass, noe frisøren min er flink til å påpeke hver gang jeg ser henne. Rett før og rett etter frisørbesøk hender det at jeg tar i en hårmaske en gang eller tre, men ellers er det bare vanlig hårvask på denne frøkna. Noen ganger med fin frisørshampo, andre ganger med shampoen som finnes på matbutikken :-O Den eneste regelen jeg har for håret mitt er at jeg må føne det, jeg kan ikke la det lufttørke for da blir det så flatt og rart.

   Sminke er noe så fancy som maskara fra Lancome, øyenbrynspenn fra Mac, solpudder fra Mary Kay og en sjelden gang litt mineralpudder fra Sephora. That’s it!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s