Ingen planer

Aaaaah, jeg bare elsker dager som dette! Ingen jobb, ingen måsten og ingen planer. Jeg våknet tidlig da Ian dro for å spille golf, scrollet gjennom Instagram til en kopp kaffe på sengekanten, og så ferdig Sex and the City the Movie før jeg bestemte meg for å dra på joggetur. Digg ass! 

…vel, foruten den lille detaljen at det nå er så varmt i Dubai at løping etter klokken 9 snart utgår vel og merke.

Jeg har allerede hatt en time på balkongen og er etter en liten frokost klar til å avansere til bassenget i 38ende ;-)

Dere, i dag klager jeg ikke på noe!

 

Ha en fin lørdag! Håper solen skinner i Norge :-)

Snaiks 

4 kommentarer om “Ingen planer

 1. For et liv :D
  Nå har endelig (vår)varmen begynt å krype innover Norge, så eg ser fram til late ettermiddager på balkongen i sola.. Fy fader det har vært savna.
  Godt du vett å nyta fridagane dine :D

 2. Digger bloggen din! den oser av inspirasjon!! Hadde det vært mulig for at du kunne skrevet et innlegg om hvordan du trener magen? liksom, mageøvelser som du synes fynker. I tillegg litt om mat som du spiser? :))

  1. Hei! Så gøy å høre!

   Jeg trener sjelden magen spesifikt, det hender at jeg tar ett par sett med knee tuck i TRXen på slutten av en økt, eller tar noen toes to bar i en sirkeløkt, men ellers tror jeg corestyrken min har kommet fra øvelser som markløft, knebøy og press over hodet.

   Jeg spiser som regel egg til frokost, og fisk, kylling eller kjøttdeig med grønnsaker etterfulgt av frukt eller sjokolade til middag. Matvanene mine er alt for kjedelige til at jeg gidder å lage noe innlegg om det- sorry ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s