TRENINGSDABOK UKE 26

Mandag 22. juni
Mandagsmøte-trening:

A1) 2 x 10 preacher curl
A2) 2 x 10 bench assisted DB kickback
B1) 2 x 12 EZ-bar curl
B2) 2 x 12 DB scull crusher
C1) 2 x 15 incline DB curl
C2) 2 x 15 OH rope extension

15 min HIIT-trening (film kommer!)

Tirsdag 23. juni
Treningsfri

Onsdag 24. juni
60 min gåtur Legian- Seminyak

Torsdag 25. juni
3 runder av:
20 knebøy @ 60kg
10 nøytrale pullups
15 DB thrusters @ 2×11,5kg
10 leg curl
20 armhevinger
(ff)

Fredag 26. juni
A1) 10 x 10 legcurl
A2) 10 x 10 sittende arnold press @ 2×11,5kg
..med start hvert 3. minutt
(ff)

Lørdag 27. juni
90 min gåtur T/R Legian- Kuta

A1) 5 x 5 pullups
B1) 5 x 5 chins
C1) 5 x 5 nøytrale pullups
(ff)

Søndag 28. juni
Treningsfri

IMG_7968

IMG_7969

IMG_7971

IMG_7973

4 kommentarer om “TRENINGSDABOK UKE 26

 1. Tusen takk for fantastisk inspirasjon, Inger! Veldig gøy å følge deg, spesielt siden jeg er 15 uker på vei selv :) Lurer litt på hvilke mageøvelser du tar nå som du er gravid? Synes det er litt vanskelig å få oversikten over hva man bør unngå. Er for eksempel planke ok?

  1. Hei! Så hyggelig å høre- gratulerer!

   Jeg trente svært sjelden spesifikke mageøvelser før jeg ble gravid, og har vel egentlig ikke endret på det etter at jeg ble gravid heller. Derimot har jeg unngått visse øvelser som ble krevende etterhvert som jeg kjente at magemuskulaturen ble svakere (f.eks tunge push press), noe som ikke akkurat gjør meg sterkere :-/

   Men akkurat hvilke øvelser som er ok og ikke tror jeg er veldig individuelt, og det er nok derfor det er vanskelig å få oversikt som du sier. Jeg kan f.eks forsatt kjøre relativt tunge knebøy uten problem, mens utfall kun med kroppsvekt ikke går i det hele tatt, og for mange er det jo totalt motsatt. Prøv deg frem med hva som kjennes rett for deg er derfor mitt beste tips. Planke er i allefall en kontrollert og trygg øvelse, sørg for å ha rett posisjon i korsrygg og bekken så tror jeg nok det skal gå bra :-)

 2. For ei fantastisk dame du er Inger, stor inspirasjon!
  Jeg lurer på en ting, er det for varmt til at vi kan klare å nyte en ferie i Dubai nå i juli/august?

  1. Hei!

   Oh, det er vanskelig for meg å svare på, men vi overlever jo! Foreldrene mine er f.eks også alltid på ferie her på sommeren, men tror jo strengt tatt de nyter turene rundt påske, høst og jul litt mer da.

   Så lenge du/dere er forberedt på at det blir hett, og tåler å være litt klam og svett skal det nok gå bra tenker jeg :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s