Siste dag på Bali

Sitter i skrivende stund og griner i taxien som skal ta oss til flyplassen (seriøst). 10 dager i paradis har kommet til sin slutt, og jeg sitter altså å remjer for at vi har hatt det så fint. Kall det graviditetshormoner eller hva du vil, men tårene triller og jeg kan ikke for det. Vi har jo hatt en så perfekt tur som man kan få, og jeg er både trist for at det er over, men samtidig rørt over hvor heldige vi er. Så jeg skal altså tørke tårene nå. Som Ian så fint trøster meg her ved siden av meg skal vi jo tross alt hjem til Dubai, der mamma og pappa snart kommer på besøk, før det blir norgesferie i august.

Faen. Nå stoppet vi ved ett lyskryss og en liten skitten gutt med verdens lengste øyevipper kom og banket på taxiruta for å tigge om penger. Det hjalp ikke på tårene gitt. Tror jeg trenger noe annet å tenke på, så la meg fortelle dere om dagen vår i stedet.

Vi startet dagen med en siste økt i gymmet, og jeg var klar for pullups igjen. I forigårs fikk bakside lår seg en real gjennomgang, så tunge beinøvelser var utelukket. Jeg supersatte derfor pullups, chins og nøytrale pullups med 1-arms hantelsnatch, thrusters og burpees av alle ting. Da jeg etter de første 20 burpeesene nesten så stjerner innså jeg for n-te gang at den her graviditeten har gjort sitt med kroppen ass! Slik så dagens økt ut:

A1) 4 x 6 pullups
A2) 4 x 8+8 1-arms hantelsnatch @ 16kg
B1) 4 x 6 chins
B2) 4 x 12 thrusters @ 2x16kg
C1) 4 x 6 nøytrale pullups
C2) 4 x 20 burpees

Etter 10 dager med tilnærmet samme prosedyre på frokostbuffeten (les: omelett + Bircher musli + frukt) skulle man tro at vi var litt leie maten, men i dag smakte den bedre enn noen gang. I motsetning til hva vi pleier å gjøre ellers når vi er på hotell, har vi ikke spist oss stappmette til frokost, og det tror jeg har gjort sitt til hvorfor vi ikke har gått lei.

Siden flyet ikke går før midnatt i kveld fikk vi en hel dag på stranden, og gjett om det var to som nøt solstrålene til det fulle! Eller solstråler får vi jo mer enn nok av i Dubai forsåvidt, den fantastiske temperaturen og luftfuktigheten vi har hatt her er det jeg kommer til å savne. 

Da solen begynte å gå ned gikk vi langs stranden i retning Seminyak, og stoppet ved W hotell for å nyte solnedgangen og en biff som var så god at jeg verken hadde trengt saus eller tilbehør. En perfekt avslutning på en ferie som virkelig går ned i minneboken :-)  

  
                   

  

  

  

  

 
Bali, du har vært awesome! We’ll be back! 

4 kommentarer om “Siste dag på Bali

 1. Hei Inger. Ser ut som en helt fantastisk ferie. Skal du ha hele mamma permisjonen din i Dubai? PS du ser nydelig ut som gravid! Ha en fortsatt fin helg.

 2. Har ikkje kommentert her på ei stund no! Vil berre sei at du er så herlig og det er ein fryd å logge seg inn på bloglovin når det står at det er komt nye innlegg i fra deg :-D
  Gratulerer så masse med graviditeten, eg skulle ønska det gikk an å trykke liker fleire gonger enn berre 1 på instagram då du la det ut! ;-)
  Du stråleeer <3

  Ein ting eg lurer på angåande pt utdanninga på afpt. Korleis er dei som kjem til dubai å utdanner seg til dette?
  Eg har hatt ein "drøm" dei fem-seks siste åra med å studere meg til å bli personlig trenar og kostholdsveiledar. Både fordi eg tykkjer det er kjekt med trening og veldig spennande med kroppen, helsa, trening og kostholdet. Eg vil bruke utdanninga til å hjelpe meg sjølv og andre! Men eg har ikkje akkuratt ein veltrent kropp og har muligens altfor mange kilo på kroppen. Så eg berre lurer på korleis "klasse" eg hadde komme i om eg hadde meldt meg på dette?

  Vurderer også ta det over nettet, sidan eg no går på markedshøgskulen i Bergen og studerer markedsføring og salgsledelse. Har lyst å ta den på siden av mh studiene. SKAL iallefall ta det før eller seinare, koffer ikkje starte no tenker eg. :)

  ein veldig lang kommentar som ikkje hadde så masse med innlegget å gjer, men håpar du svarar fordi :-D

  1. Hei Renate, tusen takk :-D

   De PT-gruppene jeg har vært borti har alltid vært en god blanding av trente og utrente, med varierende forkunnskaper, fettprosent og alder! Så du skal absolutt ikke la hvordan du ser ut hindre deg i å melde deg på. Det at du ønsker å hjelpe deg selv og andre er grunnen :-)

   Håper du tar deg tid til utdannelsen- den er veldig, veldig bra!

   ..og gi lyd om du ønsker rabattkode ;-) inger@shpdubai.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s