Quickfix

I dag hadde jeg kun én kunde på kalenderen. Det har for øvrig vært svært mange slike dager i det siste (hels siden i sommer egentlig!), og jeg tror det faktum at jeg ikke har måttet stresse med mye jobb er mesteparten av forklaringen til hvorfor de siste 4 månedene av graviditeten har gått så bra. Hvor bra lommeboken har hatt av akkurat det er en helt annen sak ;-)

Anyways, da alarmen gikk i morges og denne ene kunden hadde sendt melding om at hun måtte kansellere, vel, da var ikke jeg vondt å be. Jeg snudde meg i sengen, la Ian’s pute over hodet (fy søren jeg må se rar ut når jeg sover ass), og våknet ikke før klokken var litt over elleve. «Sov mens du kan» sier folk, og dét er jammen et tips jeg har valgt å høre på ass!

Ikke lenge etter at jeg litt lettere forvirret kom meg opp av sengen kom Ian hjem etter å ha spilt en runde golf, og vi fikk derfor spist frokost sammen. Etterpå ble jeg sittende med macen og dagen fløy i vei. Plutselig var det tid å tenke på middag, og siden jeg hadde invitert svigerfar ned på taco (han bor i 30. etasje i samme bygg som oss!) måtte jeg jo handle litt mat også. Butikken ligger rett over gata, men det gjør jo SHP også, så jeg stakk like gjerne innom jobb for en liten runde #babybumpbodypump først. Det var nære på at jeg droppet trening helt i dag, og dermed fikk det bli en økt som gikk kjapt. Jeg lot timeren pipe hvert 3. minutt, og gjorde 10 markløft, 10 push jerks og 10 frontbøy. Planen var å gjøre 6 runder, men da det kjentes ganske ok ut underveis tenkte jeg at jeg kunne gjøre så mye som 10 runder. På runde 5 fant jeg ut at 6 runder var akkurat passe ;-)

Test om du vil! Økten kan enkelt gjøres lettere eller tyngre ved å endre på vekt eller antall runder!

3 kommentarer om “Quickfix

  1. Hei! Jeg lurte på om du varmer opp før du trener eller ikke? I såfall hvordan varmer du opp😊
    Jeg digger deg og du er en stoor inspirasjon!
    Klem!

    1. Hei! Jeg skulle likt å si at ja, jeg varmer opp, men jeg har vært skikkelig dårlig med det etter at jeg ble gravid. Det er delvis grunnet latskap, men mest fordi de oppvarmingsøvelsene jeg gjorde før gjør vondt i bekkenet.. Nå blir det oftest bare ett sett eller to med lettere vekt på respektive øvelse før jeg setter i gang med hovedøkten.

      Her: https://ingerindubai.com/2014/01/15/oppvarming/ kan du se hvordan jeg varmet opp før :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s