Hi my name is Inger and I am a shopoholic

Ok, dette begynner å bli alvorlig. 

Jeg var på mallen i dag for å kjøpe pyjamaser til lille bebis. Vi har det meste som trengs av klær foreløpig, men jeg tenkte at noen ekstra baseplagg sikkert ikke var dumt. 

Vel. 8 antrekk senere sitter jeg her og rister på hodet av meg selv. Seriøst, den lille kommer jo til å vokse ut av klærne før vi rekker å bruke alt jo! Jeg har funnet ut at jeg i alle fall får ta #ootd- bilder hver dag slik at alle antrekkene blir dokumentert liksom. Huff, lol..

Jeg kjøpte én pyjamas også da :-|

Og som det ikke var nok, plutselig stod Richard fra jobb på døren med en hel pose av klær. Han hadde spurt hva vi ønsket oss, og jeg hadde sendt ham et par bilder. Han gikk like gjerne og kjøpte ALT det pluss litt til han da! What?! Smart som han er har han kjøpt klærne i størrelse 2-4 måneder, mens yours truly hamstrer size newborn som om lille bebis kommer til å være knøttliten for alltid. Oh well. Det eneste jeg vet er at jeg må ta en seriøs rydd i kommodene våre for å få plass til alle de nye plaggene. 

Sa noen first world problems?

  

Men når det er sagt, fy søren som jeg gleder meg!!! I dag er det 40 dager til termin og the countdown er så sinnsykt on :-D
Snaiks

4 kommentarer om “Hi my name is Inger and I am a shopoholic

  1. DU ser berre heilt fantastisk nydelig ut, du kler så godt å være gravid, at du burde berre kjøyre på med nr 2 om 41 dager ;)
    Gled deg, blei mammis i juli, DET ER MAGISK

  2. haha, jeg gikk også på den smellen å kjøpe masse babytøy i str nyfødt – skulle tro jeg hadde lært siden jeg fikk nr to, men nei… 😂 er jo så mye fiiiint 😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s