«Do you want to punch her or should I?»

Slik lød meldingen fra en venninne i dag. Vedlagt hadde hun en screenshot av en kommentar på mitt siste Instagrambilde, der en annen jente lurte på om jeg kanskje skulle ha tvillinger fordi magen min var så stor. Jeg tror egentlig ikke jenta som skrev kommentaren mente noe vondt med det, men venninnen min syntes altså kommentaren var unødvendig og over streken. Og jeg er jo selvsagt glad for at hun «got my back» på denne måten, men for å være helt ærlig så kunne jeg ikke brydd meg mindre. Jeg er helt for at man skal være varsom med å kommentere folks mager (gravid eller ei!), siden man aldri vet hvordan hver enkelt reagerer, men selv lar jeg det aller meste prelle av meg. Jeg tror det er fordi jeg føler meg så komfortabel med kulen på magen selv, at det liksom ikke betyr noe dersom folk synes jeg ser «for» stor ut.

Herregud, en kjapp scroll nedover Instagram-feeden min og jeg tror de aller fleste vil konkludere med at jeg er helt okei med hvordan jeg ser ut for tiden liksom. Jeg har jo forsåvidt alltid hatt lav terskel for å slenge opp en «shameless mirror selfie», men det har jo ikke akkurat blitt færre av de siden jeg ble gravid. Med snart 15 kilo pluss, ekstra polstring jevnt over og i bare truse og BH. Hvem hadde trodd det? I alle fall ikke undertegnede. Er det kleint å si at jeg håper denne selvsikkerheten eller hva man skal kalle det varer resten av livet?

IMG_3449

I dag er jeg 37 uker gravid, og lille bebis anses som ferdigbakt. Jeg sa til Ian at jeg burde ha bakt boller eller en kake eller noe for å markere det liksom, men klokken har passert sju i Dubailand og det er aldeles for seint for den slags. Vi får ha det til gode ;-)

XOXO
hun der som synes det er så gøy å ha stor mage

24 kommentarer om “«Do you want to punch her or should I?»

 1. Kanskje venninna di som fortjener punch in the face, sorry ass. Det er jo hun som gjør det å ha stor gravidmage til noe negativt nå.. Den personen som la igjen kommentaren kan synes at stor gravidmage er det fineste i verden. Venninnen din synes åpenbart det er stygt eller whatever mtp at hun faktisk ble sint fordi noen skrev det til deg.. just saying.

 2. Du ser altså helt smashings ut!!!
  Jeg har hatt to i magen på en gang og DEN magen var stor, men den var superfin! Lykke til med innspurten, spennende tid i møte for dere.

 3. Herremin så fin asså. Jeg håper jeg får sånn fin mage (og resten av kroppen) når jeg engang blir gravid. Men det beste av alt: du virker så lykkelig – og EKTE. Det er rett og slett deilig å innom bloggen din, gir litt boost. Og så er jeg veldig glad for at du ikke bruker bloggen som klageportal, men faktisk setter så stor pris på hva du har i livet (og ikke hva du evt føler du mangler).

  Creds til deg, fine jente. :)

 4. Jeg storkoste meg med min mage i min graviditet. Og jeg fikk den kommentaren jeg og, men kunne ikke brydd meg mindre :-) Det er en herlig tid, vær stolt av magen!

 5. Jeg har egentlig aldri forstått meg på de som tar seg nær av å høre at man enten har stor eller liten gravid mage. For min del kunne de godt kommentert at jeg holdt på å sprekke 3 mnd før termin, og jeg hadde bare ledd med. Eller at det er fullstendig fy-fy å spør om vektøkning, strekkmerker, puppestørrelse osv osv. Men det har vel noe med at jeg elsker gravide, og har alltid vært nysgjerrig på andres graviditet at jeg ikke gjør noe av å prate om min.. Kroppen endrer seg jo så, og det er klart andre lurer :D eller er det bare jeg som er litt spesiell?

  1. Nei, jeg tror nok det er mange som har det som deg jeg. Men så finnes det også de som er litt mindre komfortable med alle endringene, og da er det jo forståelig at man kanskje blir litt mer hårsår for visse kommentarer.. Jeg tenker at en better safe than sorry innstilling kan være bra uansett, så slipper man å såre noen. Såå viktig er det jo ikke å fastlå om magen er stor, liten eller normal liksom ;-)

 6. Så flott du er Inger. Jeg syntes du ser smashing ut. Kos deg resten av tiden. Gleder meg til å se den lille prinsen/ prinsessa

 7. Jeg heier på venninnen din. Jeg fikk nemlig høre det samme flere ganger – «sikker på at det bare er en inni der??» (Ja, jeg har vært på ultralyd, det var helt sikkert bare en…), «nå må du ikke bli større, da sprekker du!» og flere i samme gata… Med mine 158 cm måtte så klart magen bli stor, og noen kg for mye i utgangspunktet hjalp jo heller ikke på akkurat… Uansett, jeg har et ganske avslappet forhold til kroppen min (det kommer vel med alderen og ungene, og man setter mer pris på hva kroppen faktisk kan gjøre, enn hvordan den ser ut?), men jeg må ærlig innrømme at jeg ble ganske lei slike ufine kommentarer, selv om de neppe var stygt ment, og det tok faktisk bort en del av gleden over svangerskapet, og erstattet det med skam og negative følelser… Så jeg synes virkelig folk bør tenke seg litt om før de sier/skriver sånt, samme hvordan det er ment. Du ser forresten aldeles fantastisk ut Inger 😘

  1. Åh, lei meg for å høre at unødvendige kommentarer la en demper på den perioden for deg. For det er jo akkurat det det er- unødvendig! Hvorfor skal man liksom absolutt kommentere om magen er stor, liten eller normal? Better safe than sorry tenker jeg, og holder kjeft ;-)

 8. Først og fremst så vil jeg si at du ser kjempebra ut!! For det andre så synes jeg du absolutt ikke ser stor ut. Du ser «normal» ut. Jeg vet at alle gravidmager er og ser forskjellige ut, men etter at jeg ble oppmerksom på fotballfrue sin gravidmage, og hvor liten den var, så kjente jeg at det liksom ble «in» å ha liten gravidmage, og at man var stor hvis man hadde noe større. Mitt inntrykk er uansett mage så får man «kritikk». Men at du har en «mer normal mage – og er så stolt av den, og viser den så flittig- synes hvert fall jeg er så bra og se! Det er en liten trøst til meg som (når den dag kommer) vil være ferdigstappa i 3. Mnd;-) nei, stå på du Inger! Jeg digger deg!!

 9. Hei Inger, du er flott gravid mage med helt normal størrelse kan jeg si og alle er forskjellige. Har vært gravid 2 ganger og magen min har vært enorm stor pga svangerskap diabetisk der mann legger på seg veldig mye og har hørt alt mulig kommentarer men det som er viktig var hele veien at barnet/baby hadde bra. Nyt siste ukene før lille kommer 😊 Klem fra fast leser

 10. Hej! Äntligen hittade jag tillbaka till din blogg några år senare.. Tittade nämligen in här för något år sedan och sedan glömde jag av adressen men nu är du hittad både här och på instagram. Jag undrar hur det kom sig att ni valde just Dubai? Att öppna ert egna :) hoppas du förstår vad jag skriver, jag har själv svårt att förstå norska hehe ;) och trivs ni bra i Dubai? Kramar och tack för en fin blogg :)

  1. Hei Jenna! Velkommen tilbake ;-)

   Ja vi trives veldig bra i Dubai! Å starte eget var min manns drøm, og det finnes vel egentlig ikke noen konkret grunn til at det ble akkurat Dubai. Men vi hadde feriert her mye, og businessplanen vår passet godt inn her :-)

   Stor klem til deg også!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s