Latterlig

Det var ikke akkurat mye å rapportere om på treningsfronten fra sist uke. Foruten to gåturer var lørdagens styrketreningsøkt den eneste treningen jeg gjorde. Men FY F**N som den satte spor! Jeg er faktisk i sjokk. Selvsagt bør det kjennes litt når man går mer enn 5 dager uten å trene styrke, men seriøst, dette hadde jeg ikke forventet. Særlig ikke siden jeg har gjort samme økt så mange ganger de siste månedene at jeg for lengst har mistet tellingen. Samme opplegg, samme repetisjonsantall, samme antall sett og samme vekter. Likevel kjentes det som at lårene mine var blitt overkjørt av en minitraktor da jeg våknet i går, og det har ikke akkurat blitt bedre til i dag.

La oss bare si at turene på toalettet i natt ble utført med mye stønning, akking og veeing!

Har for øvrig ikke så mye mer informativt å komme med for tiden kjenner jeg, men føler likevel jeg må titte innom her for å gi et lite vink slik at dere ikke tror jeg ligger på føden eller noe sånt ;-)

IMG_3840 (1)

Det blir nok mest sannsynlig treningsfri i dag også, så sant jeg ikke kommer meg ut på en gåtur for å løsne opp litt. Og så håper jeg det blir kino og Hunger Games i kveld. Det er jo mye mulig kinoturer blir nedprioritert de kommende månedene liksom ;-)

Snaiks!

4 kommentarer om “Latterlig

 1. Hei Inger! Ville bare legge igjen noe ord til deg. Du er en stor inspirasjon for meg. Har hatt dårlig treningsmotivasjon en stund nå, så har ikke riktig kommet i gang med styrketreningen. I dag prøvde jeg en av dine «routines» med 30 min EMOM med tre forskjellige øvelser! Det var kjempegøy (og kjempetungt)! Liker veldig godt slike treningsmetoder, så tusen takk! :) Håper du og lille bebis får en fin dag!

  1. Åh, så hyggelig å høre Ellen! Takk for at du tok deg tid til å skrive så fint til meg- særlig når jeg føler at denne bloggen er alt annet enn inspirerende for tiden ;-)

   Håper at treningsmotivasjonen kommer tilbake for fullt, og at du gjør det fordi det er gøy, ikke fordi du må!

   Ha en fin dag du også, Ellen :-)

   1. Takk! Har et spørsmål: har du tips til en app til tidtaking? (var irriterende å måtte starte klokken hvert minutt…)

   2. Jeg bruker en app som heter Tabata Timer. Med den kan du bestemme antall intervaller og varighet på arbeids- og hvileperiode :-)

    Men til denne økten lot jeg bare den vanlige timeren gå, og startet ny runde ved hvert nye minutt. Jeg brukte altså ikke appen ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s