Treningsdrømmer og AFPT-reklame

Jeg kom meg omsider ut på gåtur i går, og med tidenes treningsverk pluss en gigantisk mage som gjorde meg tissetrengt var det mer vagging enn powerwalk for å si det sånn. Men det hjalp nok å løsne opp litt, for i dag føles kroppen mye mer normal og jeg kan nesten skimte en treningsøkt i horisonten ;-)

Selv med en treningsverk av en annen verden gikk jeg der og tenkte på alt jeg gleder meg til å trene når ikke lenger må ta hensyn til bekkenbunnsplager og lille i magen. Jeg savner å løpe mer enn noen gang nå som temperaturen har droppet drastisk i Dubai, men det er også svært spesifikke styrkeøvelser som står høyt på ønskelisten.

Jeg har jo kunnet gjøre knebøy (takk og pris!), men denne øvelsen kjenner jeg mest i fremside lår, og jeg savner å gjøre øvelser som svir i rumpe og hamstrings. Faktisk så mye at jeg er misunnelig på kundene mine når de får gjøre bulgarske utfall for eksempel- true story! Hofteløft er den andre øvelsen jeg ser fram i mot å kunne gjøre igjen, og jeg «planlegger» å kjøre kun bulgaske splitt, hofteløft og løping etter graviditeten ;-) Lol, kjenner jeg meg selv rett ender jeg nok opp med å gjøre knebøy også, men tunge 5’ere og 3’ere, ikke noe mer 10 x 10!

Dersom du har lyst til å lære om hvordan man best trener musklene på baksiden (les: rygg, rumpe og bakside lår) arrangerer AFPT en fagsamling innen emnet nå til helgen. De har forsatt noen få plasser igjen, så dersom du befinner deg i Oslo-området og ikke har noe annet å gjøre på lørdag er det bare å melde seg på! Fagsamlingen er ikke bare for personlige trenere, hvem som helst kan delta. Les her for mer informasjon :-)

Og mens jeg reklamerer litt for AFPT må jeg jo minne om at jeg forsatt får lov til å gi rabattkoder til studiene deres for de som er interessert (koden gjelder ikke på fagsamlingen derimot). Jeg fikk senest i dag mail fra en jente som hadde bestemt seg for å ta PT-utdannelsen, og det er så hyggelig å kunne sende et «lykke til og kos deg med utdannelsen» fordi jeg er så sikker på at det er et valg man ikke angrer på. Send meg en mail på inger@shpdubai.com dersom du er keen!

Nå burde jeg vel strengt tatt slengt opp et bilde der jeg gjorde hofteløft eller bulgarske splitt for å liksom illustrere øvelsene jeg savner, men jeg eier ingen skam og legger heller opp en shameless bumpfie av rumpa mi da den var fit og fast. #sorrynotsorry osv ;-)

111IMG_3942 (1)

2 kommentarer om “Treningsdrømmer og AFPT-reklame

 1. Det er så gøy å lese! Jeg er selv 18 uker på vei nå, og savner øvelser allerede. Jeg er heldig, og trener crossfit nesten akkurat som før (bare litt lettere vekter og prøver å holde pulsen litt lavere). Og jeg henger litt mer på treningssenter uten å dra i boxen sammen med Sprekingene mine. Det er selvfølgelig helt greit å legge på seg, MEN jeg tror det har vært lettere for meg å la kroppen forandre seg, ta to dager fri fra trening og ikke en i uken, og spiser litt brødskiver innimellom når jeg har lyst på det – på grunn av at du har vært et så sabla bra «gravid-forbilde». Jeg trener masse og spiser sunt, men er «flinkere» til å være gravid, enn hva jeg hadde trodd. Og jeg må takke deg litt for det! :) Nyt de siste ukene, jeg gleder meg til å følge med når lille har kommet, for å lese om livet og treningen som kommer.
  :)

  1. What!? Dette er jo bare helt super feedback! Fytti nå ble jeg glad :-) :-D

   Åh, håper du får en topp graviditet videre med både trening og treningsfri, sunn og usunn mat :-D

   Stor klem!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s