Foreleser liksom

Gruppa fra Prehab Trening har for pokker med seg egen fotograf under hele oppholdet, og det er flinke John Tøsse Kolvik som har den æren. Eller, det er gruppedeltakerne som har æren av å ha med seg John, for det mannen er snill som få og superflink til å ta bilder! John var forresten med i fjor også, og var blant annet fotograf da jeg og Pernille fikk leke modell for Shape Up.

Snill som han er deler John alle blinkskuddene broderlig med seg, så jeg har vært inne på dropbox-mappen og grabbet til meg en haug med bilder som er hakket bedre enn de mobilselfiesene jeg vanligvis slenger opp her.

Så egentlig var det bare det jeg ville, si takk til John for fine bilder, samt å vise dere hvordan det så ut da jeg stod fremfor sånn cirka 40 stykk sist onsdag og lata som at jeg ikke var i ammetåka:

160224.13.46_DSC4125

160224.13.46_DSC4126

160224.13.46_DSC4127

Det var forresten noen som spurte om jeg kunne skrive ett sammendrag av hva jeg snakket om, og det burde jeg sikkert egentlig tatt meg tid til, men akkurat i dag gidder jeg ikke. Soooorryyyy!

Ha en fin mandag!
Snaiks :-)

5 kommentarer om “Foreleser liksom

  1. Hei Inger! Det kunne vært spennende å høre dine tanker om kosthold etter graviditeten, da særlig med tanke på amming og trening. Hva legger du vekt på, og føler du at du må øke kaloriinntaket de dagene du trener?

    1. Hei! Jeg har egentlig ikke vært så flink med kostholdet etter graviditeten. Det har blitt litt for mye sjokolade, og lettvinte løsninger på kjøkkenet (les: home delivery). Men selv om mange av kaloriene har vært såkalte tomme kalorier har jeg i alle fall passet på å spise nok, for å sørge for at jeg har nok melk til Kaia. Det var en periode jeg følte puppene ble litt slappe, og vekten min gikk ned, så da spiste jeg litt mer helt enkelt.

      Jeg holder jo ikke styr på kalorier, men spiser meg god og mett 3-4 ganger til dagen, og det blir jo en større porsjon de dagene jeg trener.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s