You know you’ve made it

..når du finner trynet ditt i The Daily Mail, The Daily Star, The Mirror OG The Sun på én og samme dag! Neida. Joda. Neida. Men altså, dette var jo litt kult.

Jeg ble for litt siden kontaktet av en engelsk journalist som ville stille meg noen spørsmål om meg og treningen jeg gjorde da jeg var gravid. Nå har det faktisk blitt ett par sånne intervjuer i det siste, så jeg sa ja og svarte i vei uten å tenke så mye mer over det.

Og i dag fikk jeg altså beskjed om at artikkelen var publisert. Eller artiklene, for jeg var jo plutselig i 4 ulike engelske nettaviser!

Det som var litt interessant å se er hvor forskjellige tekstene var, selv om jeg har svart på akkurat samme spørsmål på akkurat samme måte. Og i The Daily Mail for eksempel var de jo svært opptatt av å poengtere vektnedgangen min etter fødsel, og mine såkalte abs. Noen hadde kommentert «what abs?»,  og jeg er helt enig jeg! Haha! Men det mest komiske var jo at de presterte å skrive at vi hadde to barn, Kaia og Isabella. Lol! De skulle visst fikse på det, men enn så lenge er jeg altså tobarnsmamma i følge The Daily Mail.

Det hører jo også til historien at jeg bare i kveld har fått 4 (!!!) nye intervjuforespørsler. Kult!

Sånn ellers kan jeg nevne at jeg fikk meg en svært koselig intervalløkt i ettermiddag. Altså, intervalltrening er jo egentlig alt annet enn koselig, men Kaia våknet i det jeg skrudde på tredemølla, så da fikk jeg verdens beste selskap da. 

 

Nå er det kveld her i stuen!
Gudd nait :-)

14 kommentarer om “You know you’ve made it

 1. You rock!!! Fantastisk inspirasjon og da tenker jeg ikke bare på trening/helse men som person! Du fortjener every minute in the spotlight,woman!!:)

 2. Hei:-)
  Håper du kan tipse meg litt:) vi er 4 jenter som vurderer Dubai i påsken,he du tips til hotell? Vi er ute etter og sole og kose oss samt ha lett tilgang til noe nattklubber av noe slag;-) håper du har noen gode tips;-) gratulerer så mye med den lille forresten,nydelig <3

 3. TØFT Inger 😎
  Du er min inspirasjon 😊.
  2 barns mamma jeg da, mye sykdom så vi kjøpte oss tredemølle for da får vi om ikke annet trent hjemme. Er på min 4 uke nå med jevn trening 5 økter pr uke og alt takket være deg du har en unik måte å ikke presse på folk hva og hvordan ting skal være.

 4. The daily mail har også prestert å skrive «frontbøy»! Hahah! Og sånn btw; syntes det er så kult (i mangel på et bedre ord) at du kan se kommentarer som «what abs?» Og LE av det! :-)

 5. Det må være veldig stas og gøy å bli portrettert i fire av verdens største aviser 😊 Med god grunn da, du skiller deg positivt ut og har en inspirerende blogg og instagram. 😊

 6. Oi, moro! Artiklene var riktignok en smule merkelige å lese, for vinklingen passer ikke akkurat med hvordan vi «kjenner deg» gjennom bloggen.. Flauting her abs, og «regularly posted updates on her weight loss»? Hmm..hehe..
  You fitness fanatic, you :P

  1. Haha :-D Ja det var jo ikke helt meg, og det gjør meg glad å høre at du kjenner meg som noen som ikke skryter av absa sine! Men det er jo sånn at kropp selger så det er vel derfor de valgte den vinklingen :-/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s