Kamuflasjeøkt

Dersom jeg hadde vært en flink blogger så hadde jeg skrevet ett innlegg til dere om hvordan man blir flink i å gjøre pullups. Men så flink har jeg strengt tatt aldri vært, og jeg er det i alle fall ikke nå om dagen.

Men, jeg kan likevel gi dere ett av mine beste tips når det gjelder pullups. Og det er å gjøre pullups, eller øve seg på å gjøre pullups, ofte. Ca hele tiden.

All trening er ferskvare, use it or loose it typ, men jeg føler det er ekstra sant når det gjelder pullups. Dersom du klarte din første pullups i dag er det ikke sikkert du klarer det igjen dersom du ikke forsøker på ny før neste onsdag liksom.

Når jeg klarte min første pullups gjorde jeg pullups overalt, mest for å brife altså, men alle monner drar jo. Noen fortalte meg en gang at de hadde kjøpt sånn pullupsstativ som man henger i døren, og hadde som regel at hver gang hun passerte døren gjorde hun en pullups eller to. Når jeg tenker meg om var det kanskje chins, for det er jo ofte det man klarer først, men kult var det uansett!

Anyways. Gjør altså pullups minst to, helst tre ganger i uken. Eventuelt oftere enn det også. Jeg liker jo å gjøre ett par sett når jeg først skal gjøre pullups, og derfor har jeg blitt så glad i sånn type økt som jeg gjorde i går. Jeg trener egentlig bein, men legger inn noen pullups mellom hvert sett. Da blir det noen pullups til slutt kan jeg love! I går ble det intet mindre enn 80 stk for pokker :-D

A1) 4 x 8 knebøy @ 80kg
A2) 4 x 8 pullups
B1) 3 x 10 + 10 bulgarske splitt @ 50kg
B2) 3 x 8 pullups
C1) 3 x 12 ryggløft i GHD m/ball
C2) 3 x 8 pullups

 

Test gjerne opplegget med dine favorittøvelser for bein. Gjør maks reps av chins eller pullups mellom hvert sett. Klarer du ikke på egenhånd (ennå ;-) ) kan du bruke strikk eller gjøre negative chins. Er du derimot hardcore og klarer kjempemange pullups kan ett alternativ være å gjøre dem med ekstra belastning. Det gjorde jeg ofte før, men jeg er ikke helt der- ennå ;-)

Nå skal jeg begynne så smått å pakke! Vi reiser nemlig til Norge på fredag og jeg gleder meg så at jeg tror jeg sprekker. 17 mai here we come! :-D

8 kommentarer om “Kamuflasjeøkt

 1. Så gøy at dere skal til Norge og feire 17. Mai! :D Jeg gleder meg som et lite barn til å få på bunaden og spise masse pølser og is! Må jo belønne meg selv for å ha vært så flink med trening og kosthold ellers i hverdagen! ;)
  Ellers må jeg slenge med at jeg digger å følge deg, både på blogg og spesielt snap. Av og til savner jeg liiitt mer innlegg på bloggen om andre ting enn trening, men hey, you’re the boss! Faktisk også litt nysgjerrig på hvordan leiligheten deres ser ut, har bare sett små klipp på snap og hadde vært litt kjekt å se helheten :) Men ellers, tipp topp tommel opp, du er min favoritt i bloggverdenen! :)
  Ha en nydelig dag videre! :)

  1. Hehe, nesten godt å høre at du savner å lese om noe annet enn trening, jeg føler nemlig at det plutselig ble for lite av det etter at Kaia kom. Bilder av leiligheten tror jeg derimot ikke jeg føler er helt naturlig å dele om jeg skal være ærlig :-/

   Ha en fin dag/kveld du også :-)

 2. Hehe, siden du er så flink til å ta pullups hadde jeg egentlig tenkt til å spørre deg om noen tips! men da du la ut denne økten med 80stk skjønte jeg at det er nettopp det det handler om, å gjøre dem ofte.. så det har jeg begynt med! Er veldig spent på utviklingen :D

 3. Ååh, elsker treningsvideoene dine! Fikk baby 14dager før deg, og blir SÅÅÅ inspirert av å se deg med Kaia. Tar med lillemor her på gymmen tilogmed 😌 Sikkert til alle andres fortvilelse, men- ei mamma må da få trent selv om pappan e borte på jobb!
  Ville bare si takk for motivasjon og inspirasjon, både til trening og sjokoladespising❤️

 4. 80 pullups , HOLY…… Jeg klarer kanskje tre CHINS på en god dag. Aldri i verden om jeg klarer så mange. Men nå er jo du ei maskin, alt du gjør ser lett ut, det er helt rått!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s