Family fun in the sun

Vi var faktisk nære på å droppe å dra på stranda i dag, for det føltes så klamt ut i morges, men jeg er så glad for at vi dro! Dubai viste seg fra sin beste side nok en gang. Jeg tror jammen vi var i over 4 timer på Mina Seyahi, og Kaia hadde to lurer- og to dukk under vann!!! 

I går var vi nemlig hos Ida som har basseng i hagen, og Kaia fikk teste å dukke under vann for aller første gang. Det gikk jo kjempefint, så i dag fikk vi vise Ian, og så en gang til for the camera. Bassenget har saltvann og mye mindre klor enn vanlig, og er uten tvil det beste bassenget jeg har vært i. At det holder i underkant av 30 grader når tempen på land nærmer seg 40 er jo heller ikke å forakte ;-)


Nå er det sjokolade i magen og film på skjermen som gjelder!

God helg :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s