#cantwalkday

Etter #legday kommer #cantwalkday skrev jeg på Instagram i går etter treningsøkten min, egentlig mest som en spøk, men nå sitter jeg her med så vondt i rumpa at jeg tror det må ha gått troll i ord.

Jeg klarer seriøst ikke å gå, i alle fall ikke uten smerte. Jeg kjente jo at jeg var sliten i går etter økten, og jeg var veldig støl i morges, men så har det bare blitt værre og værre utover dagen. Og så er det ekstra dritvondt i den ene rumpeballen. Ian sier det kan være at jeg har fått strekk i gluteus maximus, og jeg vet ikke engang hva det innebærer. Alt jeg vet er at trening av underkropp er uaktuelt i morgen ass!

Her er forresten økten jeg gjorde, dersom du også har lyst å pådra deg en strekk liksom ;-) Haha, neida, jeg har jo gjort samme økt mange ganger før uten å bli støl engang, så jeg vet virkelig ikke hva som er greia. Jeg gjorde riktignok hofteløftene med 10 kilo mer i går, og «kjente» alle øvelsene veldig bra (jeg tror det kalles «å få kontakt»), men ja, krysser fingrene for at det går kjapt over.

 

Snaiks!

8 kommentarer om “#cantwalkday

 1. Mener å huske at du gjorde mer lav-rep før/under svangerskapet? Noen grunn til at du nå kjører flere rep? :)

  1. Haha, kom faktisk til å tenke på det samme selv her om dagen! Men det er vel egentlig bare noe som henger igjen fra måten jeg trente på mens jeg var gravid og tiden etter da belastningen måtte være lavere. Kanskje på tide å begynne å løfte litt tungt igjen! :-D

 2. Jeg lurte på en ting; gjør du deg ferdig med alle knebøy-settene først eller kjører du alt som en sirkel i 5 runder :)?
  Du er en daglig motivasjon og stor inspirasjon! Elsker øktene dine, og er ofte disse som blir de jeg også kjører.

 3. Hei Inger

  Topp blogg, mye bra å lese :-)
  Tenkt meg på ferie til Dubai en uke i august, hvordan er temperaturen ? kan man være på stranda eller vil det være altfor varmt ? Vil du anbefale en ferie i august i Dubai ? Er veldig glad i varme men 40-45+ vil være i overkant varmt. Setter stor pris på svar :-)

  Hilsen Kristin

  1. Hei! Vi har vært på stranda i August, det er veldig varmt, men vi klarer oss. Nyter det ikke like mye som i Mars da :-D Det kan være mye luftfuktighet på den tiden, og det er nesten værre.. Men det er vanskelig for meg å svare på om det blir for varmt for deg- sorry :-O

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s