Sol og sommer

..og levelige temperaturer i Dubai. Vi har hatt noen dager med tilnærmet hundre prosent luftfuktighet der det er uaktuelt å så mye som å stikke tåen ut på verandaen, men så kommer dager som dette. Jeg vet ikke hva som skjer, men jeg mener å huske at det var varmere i fjor på disse tider. Altså, det er forsatt dritvarmt, det er bare ikke så varmt som jeg hadde trodd det skulle være langt uti juli liksom.

Snakking om været og en haug med bilder foran Burj al Arab- haha, kvalitetsblogging på høyt nivå ;-)

Og til opplysning kan jeg melde om at rumpeballen føles mye bedre i dag, så jeg tror ikke det kan ha vært så alvorlig som først antatt. Feirer med litt trenings i morgen tenker jeg!

Snaiks :-)

17 kommentarer om “Sol og sommer

 1. Synes det er helt vanvittig at dere ikke skjermer dattera deres mer mot sol og varme. Barn under 3 år tåler sol og varme dårlig, og burde holdes i skyggen og evt ha uv drakt. De har stor overflate ift innhold og regulerer derfor varme dårligere enn voksne.. Hun er 6 mnd og allerede solbrent, hva tenker dere på??? Dere legger et greit grunnlag for hudkreft og føflekkreft! Tenk dere om, for det dere driver med nå er hodeløst!

   1. Følger deg på snapchat, hun ser brent ut der. Uansett burde barn under 3 år være i skyggen, eller i det minste ha en uv drakt som beskytter mot de farlige strålene. Og i Dubai er solen svært sterk!

   2. Ikke det at jeg tror du bryr deg om Kaia, det virker nemlig mest som at du bare har behov for å peke fing, men jeg kan betrygge deg om at Kaia har det helt fint. Har du ikke lært at du ikke skal tro på alt du ser på sosiale medier? Jeg kan ikke hjelpe for hva det ser ut som på Snapchat, hun er verken rød eller solbrent. Så vet du det :-)

  1. Der har vi mammapolitiet igjen! Herregud for en tåpelig kommentar! Du vet det er filtre på snapchat eller? Tenker foreldrene har mer peil på deg om barnet er solbrent eller ikke, drøy kommentar du kommer med! Om du ikke har fått det med deg så er det ikke farlig å ha barnet ute i sola om man passer på å ha god solkrem, solhatt, tar pauser osv – noe inger og mannen som er foreldrene vet fra før. Om du ikke er klar over det Ingrid, så vokser det opp barn i varme land også… Educate yourself, og her skylder du Inger en kraftig unnskylding! Tenk seg til å skrive slikt til andre når du ikke har noe som helst grunnlag, skamme deg skulle du!

  2. Ingrid, hvis du er sååå bekymret for Kaia, som du påstår at du er, er det faktisk mulig å legge den bekymringen frem på en saklig måte, som ikke fremstår som påståelig, arrogant og frekk. Å anklage foreldre ved og si at de gir barnet sitt kreft, er helt hinsides frekt og faktisk veldig alvorlig! Jeg tviler ikke på at Inger og Ian passer godt på Kaia, og om det er ting de er usikre på, kan de snakke med sine egne foreldre og deres erfaringer, eller de kan forhøre seg med helsepersonell. De trenger ikke anonyme troll som spyr ut masse dritt.

 2. Jeg følger også Inger på Snapchat og syns på ingen måte Kaia ser solbrent ut. Ser rimelig blid og fornøyd ut spør du meg😉 Nydelig jente med fornuftige og flinke foreldre. Håper virkelig ikke at hodeløse kommentarer som folk kommer med får deg til å slutte å dele. For du er så flink! Og det er så koselig å følge deg og din fine lille familie😊

  1. det er vel den mest fornuftige kommentaren på lenge. Barn under ett år har umoden temperaturregulering, og må skjermes ift sterk varme. Når det kommer til soling av barn er dette lite anbefalt. Dette er på ingen måte ment som kritikk, men det er noe å tenke over. Og kall meg gjerne ufin fordi jeg er frekk nok til å kommentere dette, men jeg får vondt i magen av å se på for varme og solbrente babyer!

   1. Du må bare kommentere og kritisere, men tenk gjerne litt lenger enn å dømme hvordan vi behandler Kaia utfra noen snapper. Vi soler jo så klart ikke en liten baby! Kaia er i skyggen mesteparten av tiden foruten når hun bader i sjøen, og tro meg, vi følger godt med på tegn til overheting. Synd du skal få vondt i magen av å se på Kaia, men jeg håper du kan tro meg når jeg sier at jeg passer på datteren min.

   2. Du burde slutte å dømme andre når du ikke har peiling på noenting. Selvfølgelig er det ingen som soler en baby! Skjerp deg Ingrid! Dine kommentarer er bare frekke. hva med å få ut oppgulpet sitt på kvinneguiden der du finner likesinnende.

 3. Det skulle vara kul med en liten frågestund :) jag har ställt många frågor men aldrig fått svar, så vore väldigt kul. Kram kram

 4. Enig i at fremtoningen hos Ingrid her er uheldig, men må dessverre si meg enig i budskapet. Så små barn bør skjermes bedre mot sol og varme. Dette gjelder også bruk av solbriller. Men regner med at dere vet alt dette, og at bildene på snap/insta lyver når det gjelder farge:)

 5. Kjære Inger! Du er av de råeste jeg vet av – deriblant i solbrillene du har på deg. Kan du røpe fra hvor de er? Dessuten – jeg tror Kaja har helt vanvittig gode foreldre, med snap og Instagram føler jeg at jeg kjenner dere alle. Herlige folk 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s