Ikke akkurat som planlagt

Jeg har som nevnt ikke egentlig så stort behov for å dra ut å spise og sånn nå for tiden. Kaia har jo en slags rytme med når hun går til sengs, og jeg synes det er ganske greit å holde den sånn noelunde. Men når gode venner ber oss ut på middag, og vi har både mamma, pappa og storebror her som barnevakt, så kunne vi ikke si nei.

Men plutselig var det en liten skrott som absolutt ikke ville sove, så det ble en nesten to timer lang leggeprosess på meg og Kaia, og Ian fikk dra ut alene. Kvart over 9 sovnet hun endelig, og jeg spiste skive med trønderfår og majones til middag.

Det var jo litt synd at det ble slik, for selv om jeg ikke har noe i mot å være hjemme så vet jeg at Ian ville hatt meg med. Bare fordi jeg er mamma på fulltid og vel så det, så har jeg ikke lyst til å glemme kjæresten min oppi det hele liksom. Men, mamma og pappa blir jo her mange dager til, så vi får prøve igjen og håpe på at Kaia er litt mer medgjørlig :-)

Sånn ellers har dagen bydd på PT-kunde, acroyoga (!), strand og intervaller, så jeg griner meg ikke i søvn for å si det sånn. Men nå må jeg sove- før sjefen våkner ;-)

Gudd nait!

6 kommentarer om “Ikke akkurat som planlagt

  1. For en søt liten soveengel <3
    Jeg ville bare si at jeg også følger deg på snap og det ser ut som at Kaia har det som plommen i egget når dere er på stranden. Hun kommer til å svømme før hun kan gå ;)

  2. Sover den lille søtnosen din hele natten igjennom nå? Har selv en datter som er omtrent like gammel som din så syns det er interessant å høre om andres rutiner og utvikling på småtassene 🐰

      1. Her varierer det veldig, alt fra en oppvåkning til fem stykk😥 Innimellom så står vi opp kl 4-5 å 😴 men nå øver vi på å sove hele natta gjennom så da gjelder det mest for min del å ikke løpe inn på rommet for hver minste lyd 😜

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s