Gårdagens økt

..som bare tok nærmere 2 timer å gjennomføre! Ikke fordi jeg trente så mye, men fordi Kaia helst ville at jeg skulle krype rundt på gymgolvet med henne i stedet for å drive å løfte på ting. På ett tidspunkt så det ut til at jeg måtte gi meg etter halvannen runde, men så fikk plutselig pipa en annen lyd, og jeg til og med fikk gjort en fjerde bonusrunde. Sånt blir a’mor glad av :-D

4 runder av:
15 trapbar deadlifts @ 90kg
10 nøytrale pullups
20 gående utfall
10 pushup med ekstra range of motion
15 toes to bar
10 overhead squat m/Kaia

And it looked a little something like this:

8 kommentarer om “Gårdagens økt

 1. Hvor mange måltider spiser du i løpet av en dag? Er du stengt mot deg selv angående mat eller spiser du akkurat hva du har lyst på?

  1. Det varierer veldig, som regel 3 eller 4. Tar det som det kommer og har svært lite struktur. Spiser egentlig akkurat det jeg har lyst på, og det funker fordi jeg ikke kun har lyst på sjokolade ;-)

 2. Det er så gøy å se dere to holde på, ser ut som at begge har en skikkelig bra økt. Du som vanlig og Kaja som slipper taket. Jeg er i siste trimester, og termin 13.des. Husker du hvor mange økter du fikk til i uka det siste trimesteret i fjor? Formen er helt upåklagelig og føler ikke jeg har mistet så mye styrke, men heller overskuddet etter jobb som utfordrer meg litt ☺️

  1. Haha, ja, både jeg og Kaia får trent ;-)

   Jeg husker ikke det, men ett kjapt tilbakeblikk i treningsdagbøkene for september 2015 viste 4-5 økter i uka :-)

   Herlig å høre at formen er bra! Lykke til med resten av svangerskapet :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s