Når Ian bestemmer

…ser treningsøkten sånn ut. Dvs en hel del mer variasjon, nye øvelser, og bevegelser i andre plan enn kun sagitalplan. Jeg er jo en sucker for “keep it simple stupid”, men i forigårs ba jeg altså Ian lage en økt til meg, og jeg kan ikke si jeg angret i ettertid. Det var en kjempegøy økt som jeg absolutt synes du skal teste. Om du vil. Jeg skal i alle fall gjøre den igjen. Må bare vente til gangsperren i hamstrings og rumpe går over- den der RDL- varianten satte sine spor ass!

A1) 4 x 6+6+6 3-position 1-leg RDL @ 2 x 16kg
A2) 4 x 6 1-arm Arnold press @ 16kg
B1) 3 x 12 1-arm half kneeling lat pulldown
B2) 3 x 12 shrimp squat
C1) 3 x 16 joy stick rotasjon @ 30kg
C2) 3 x 10 toes to bar

 

Dette var som nevnt på onsdag. Jeg fikk bestemme under dagens #familygymtime, og knebøy, press, utfall og pullups stod på menyen. Why change a winning team liksom ;-)

God helg!
Snaiks :-)

2 kommentarer om “Når Ian bestemmer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s