Oldest trick in the book

Noen ganger lurer jeg på om jeg i det hele tatt hadde vasket håret dersom jeg ikke hadde vært en sånn som trener. For å vaske håret uten å ha trent først føles som tidenes waste. 

Og så lurer jeg noen ganger på om jeg hadde hatt noe å blogge om dersom jeg ikke hadde trent. For i perioder som dette føles det nemlig som at jeg ikke har så mye annet å komme med enn typ «se så flink jeg er til å trene». 

Jeg lurer også av og til på hvor fit jeg kunne vært dersom jeg ikke var så inn i granskauen glad i sjokolade. Jeg er jo relativt fit allerede (hvis det er lov å si), men kunne nok vært hakket fastere i fisken dersom jeg ikke spiste sjokolade som om det var mat liksom. Men det er bare noe jeg lurer på altså. Jeg er på ingen måte klar for å gi opp min daglige dose bare for å få litt mer synlige abs. Det får da finnes grenser.

Satser på at skrivelysten snart er like tilstedeværende som sjokoladesuget. I mellomtiden får jeg bare beklage fraværet. Og takk for at dere forsatt gidder å klikke dere inn her :-)

Snaiks!

14 kommentarer om “Oldest trick in the book

 1. Du er herlig Inger! :)
  Sku gjerne likt å høre litt om fortiden deres! Altså før Dubai og rette ektefolk, bli litt bedre kjent med den tiden lissom ;) studenter og sånt!

 2. Haha, samme tenker jeg, tenk de abs’a jeg kunne ha hatt om jeg ikke hadde spist sjokolade all day long 😂 Men livet er for kort til å ikke spise sjokolade 😆

 3. Så mystories din i dag med intervallene – supersprekt og motiverende! Mulighet for at du kunne lagt ut spillelisten du bruker på trening? Musikken er heeelt avgjørende for meg når det kommmer til hvor mye jeg har å gi :D

  1. Enig! Musikk har så mye å si! Men nå for tiden har jeg bare satt alle sangene jeg har på shuffle, så å ramse opp den spillelista blir litt for mye gitt!

   Men, jeg vet at disse sangene har vært på noen av snappene mine iaf:
   Lil Jon- Outta Your Mind
   My Chemical Romance- Na Na Na
   District 78- Battle For the Beat

   Veldig gamle sanger, men funker likevel ;-)

   1. Thank you, thank you (på Inger/inder dialekt) lurte veldig på dette jeg også! ;) om du har en spesiell liste på Spotify så del gjerne!

 4. Hei! Jeg tenkte å teste RDL-varianten idag, er det noe spesielt man må passe på eller er det bare å sette foten litt på skrå? Føles liksom så rart å løfte med foten vridd innover så jeg lurte bare på om det er noe man må være obs på :) Synes forresten at du har fått ganske så ville abs denne sommeren altså!

  1. Hei! Nå er kanskje dette svaret too little too late dersom du gjorde øvelsen i går, men jeg svarer likevel. Du trenger ikke tenke på så mye mer enn det du tenker på en «vanlig» ettbeins RDL. Dvs hold ryggen rett, stolt holdning i bryst og brystrygg, og rolige kontrollerte bevegelser. Det kjennes jo selvsagt litt uvant med de nye beinstillingene så bruk lettere vekter enn vanlig de første gangene i alle fall!

   Og takk, du er snill :-D

 5. Hvilke hoteller anbefaler du når man skal reise til Dubai? Er det tryggest å bo ved palmen eller khalifa? Eller har det ikke så mye å si om man feks bor oppe ved flyplassen? :)

  Håper på svar fra deg Inger :)

  1. Jeg ville anbefalt noe ved JBR eller Dubai Marina dersom dere vil være nære stranden, men hoteller rundt burj khalifa er jo sikkert også bra, da er du i alle fall nære shopping ;-) Jeg ville ikke valgt ett hotell nære flyplassen, det blir litt lite sentralt. Man må jo forflytte seg med taxi uansett altså, men flyplassen og typ Deira blir litt langt vekke synes jeg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s