Update på etterskudd

Videoen nedenfor her skulle jeg egentlig ha lastet opp i går, men jeg var aldeles for trøtt til å vente til at (den sinnsykt treige) opplastningen ble ferdig. Så den får komme på etterskudd- som så mye annet på den her bloggen ;-)

Siden sist jeg sjekket inn her har det altså vært helg i Dubai. Jeg fikk sole meg én time, noe som var akkurat nok til å bli solbrent. Vanligvis er jeg slurvete med solkrem på kroppen, fordi jeg er ganske mye i solen og dermed ikke blir brent, men det har jo ikke akkurat vært tilfelle siden vi var i Portugal. Så kanskje det er på tide at jeg blir flinkere på å smøre meg, nå som jeg er voksen og greier.

Jeg har også glemt å oppdatere dere om det koselige besøket vi har hatt den siste uken. Rasmus, som vi var i Vietnam med nyttår 2013 har vært hos oss, og så har Kristian, lillebroren til Henrik som jobbet hos oss før vært i Dubai. Det har dermed blitt noen koselige kvelder med takeaway (de gutta er lette å ha med å gjøre i matveien ass), hjemmelaget taco og film, og Kaia har fått enda flere kompiser. Shit så gøy det er å se hvor tillitsfull og kjærlig hun er til andre mennesker ass!

Nå blir det noen dager med tomt gjesterom før mormor og morfar kommer i oktober. Det gledes!

Så, den der filmen da. Som var treningsøkten min i går. Ikke at det var en revolusjonerende økt altså, jeg gjorde jo pullups og knebøy som vanlig, men det er noen av dere som forsatt synes det er ok med en film som viser øvelsene i ny og ne. Og jeg, jeg liker å lage de ;-) ..å laste opp her på bloggen derimot- not so much.

16 kommentarer om “Update på etterskudd

 1. Så inspirerende det er med disse filmene! Og så herlig Kaia er! Syns det er veldig greit med knebøy og pullups, og at det ikke blir for «komplisert» (selv om det ikke er lette øvelser, men du skjønner ;-)) Hva anbefaler du ift. antall repetisjoner? Ser du har flere enn det treningsopplegget jeg har fått fra min PT. Også lurte jeg på hva du gjør til oppvarming :-)

  1. Herlig å høre! Antall repetisjoner kommer an på målsetning, så PTen din har helt sikkert lagt deg på riktig repetisjonsantall for dine treningsmål. Før trente jeg alltid med lavere repetisjoner, men det tar som regel lenger tid, og tid er en luksus jeg ikke har i gymmet lenger, derfor blir det høyrep nå for tiden ;-)

   Her (https://ingerindubai.com/2014/01/15/oppvarming/) kan du se hvordan jeg varmer opp (dersom jeg tar meg tid til sånt!)

  1. Nå for tiden har jeg bare satt alle sangene jeg har på shuffle, så å ramse opp den spillelista blir litt for mye gitt!

   Men, jeg vet at disse sangene har vært på noen av snappene mine iaf:
   Lil Jon- Outta Your Mind
   My Chemical Romance- Na Na Na
   District 78- Battle For the Beat

   Veldig gamle sanger, men funker likevel ;-)

 2. Masse fine inspirasjons videoer du legger ut! :) Men jeg bare lurer på en ting, Hvordan er reglene i Dubai? Tenker i forhold til med kles koder og hvordan man skal oppføre seg som kjæreste par. Skal til Dubai med kjæresten om noen uker. Håper på svar fra deg Inger :)
  Stå på videre :)

  1. Når det gjelder klær heter det at man skal dekke skuldre og knær, men dette er noe de færreste følger. Jeg pleier å i alle fall dekke en av tingene, tar ikke shorts og singlet om jeg skal på mallen liksom. På stranden er det selvsagt innafor med strandklær. Det er når du er på steder med flere lokale, som f.eks kjøpesentre og restauranter du helst skal dekke deg mer til.

   Som kjærester skal dere bare oppføre dere som folk. Dvs spar klininga til hotellrommet ;-)

 3. Jeg så på snap at du løp intervaller i dag, og hørte samtidig musikken du hørte på. Guri hvor motiverende musikk! Kanskje du kunne lagt ut link til listen din? 😇

  1. Nå for tiden har jeg bare satt alle sangene jeg har på shuffle, så å ramse opp den spillelista blir litt for mye gitt!

   Men, jeg vet at disse sangene har vært på noen av snappene mine iaf:
   Lil Jon- Outta Your Mind
   My Chemical Romance- Na Na Na
   District 78- Battle For the Beat

   Veldig gamle sanger, men funker likevel ;-)

 4. Digger filmene dine :) Det er så gøy å følge deg. Du er så avslappet til dette med trening og mat, og det er så deilig å se!

 5. Hei!
  Vi skal feire nyttårsaften i Dubai, og lurer derfor på om du har noen tips til hva vi burde gjøre?
  Hvor burde vi prøve å få tak i bord, og hvor burde vi oppholde oss for å få sett fyrverkeriene?
  Håper på svar! :)

  1. Hei!
   Jeg har dessverre ingen gode tips her, vi har kun feiret skikkelig nyttår i Dubai én gang, og det var på Armani Hotel i Burj Kalifa. I år blir det nyttår i Norge så jeg har ikke gjort noen research ;-)

   De aller fleste hotell vil ha bra opplegg vil jeg tro, og de sykeste fyrverkeriene vil være på palmen, burj al arab og burj khalifa. Men hadde jeg vært dere ville jeg uansett ikke valgt noe som ligger for langt fra der dere skal bo. Trafikken her på nyttår er helt krise.

   Sjekk Timeout Dubai, de har alltid bra tips og info til dette. Og vær ute i god tid for å bestille!

  1. Hei!
   Jeg har dessverre ingen gode tips her, vi har kun feiret skikkelig nyttår i Dubai én gang, og det var på Armani Hotel i Burj Kalifa. I år blir det nyttår i Norge så jeg har ikke gjort noen research ;-)

   De aller fleste hotell vil ha bra opplegg vil jeg tro, og de sykeste fyrverkeriene vil være på palmen, burj al arab og burj khalifa. Men hadde jeg vært dere ville jeg uansett ikke valgt noe som ligger for langt fra der dere skal bo. Trafikken her på nyttår er helt krise.

   Sjekk Timeout Dubai, de har alltid bra tips og info til dette. Og vær ute i god tid for å bestille!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s