Gladkristen

Det var en salig blanding av morgenfriskuser (som meg selv ;-P) og «walk of shamers», eller hva man nå skal kalle de som kjører slutty halloween kostyme i 7-draget en lørdags morgen, som møtte meg på løpetur i morges. 

Jeg måtte dra litt på smilebåndet av sistnevnte, for jeg trodde det bare var sånn man ser på film, og i alle fall ikke i Dubai Marina liksom. Men så skal det jo heller ikke så mye til for å få meg til å smile når jeg er ute på løpetur og beina bare går av seg selv da. Jeg blir glad helt inn i hjerterota, og samtidig så lettrørt at til og med en Britney Spears sang kan få meg til å ta til tårene. Ved enden av marinaen så jeg en gjeng mennesker som skulle ut i båt som stod og ba sammen, og det rant nesten over for meg. Det var så fint og rørende å se.

Det fikk meg til å tenke på at det virkelig er noe jeg liker med Dubai. At folk er så åpne om sin tro og religion. Da jeg trente min 9 år gamle kunde i går for eksempel, utbrøt han en arabisk frase som betydde at han takket Gud etter at han fikk til ett høyt Pokemon hopp (yep, that’s how we roll), og jeg lurer på hvor mange niåringer i Norge som hadde gjort det samme. Jeg er kristen og har bedt aftenbønn så lenge jeg kan huske, men jeg tror ikke det falt meg inn å takke Gud for sånne helt random ting i hverdagen. Det var ganske kult at han gjorde det synes jeg.


Anyways, nå skal jeg takke Gud for den lille sovende skapningen som ligger ved siden av meg her, og hvile litt med henne før vi drar på stranden.

Ha en fin lørdag partypeople!

Snaiks :-)

4 kommentarer om “Gladkristen

 1. Hei Inger!

  Det var et koselig innlegg, og jeg er kjempe enig med deg det du sier ang religion.

  Jeg lurte på om dere lærer Kaia norsk, eller norsk og engelsk? Eller er engelsk noe dere skal lære henne når hun er eldre? :)

  Ha en fantastisk lørdag! Du motiverer meg til trening hver dag! Kjempe morsomt å følge deg på snap!

  1. Vi snakker norsk med henne, men ellers blir det jo engelsk her, og når hun begynner i barnehage kommer de jo kun snakke engelsk til henne. Andre expats med barn forteller at det går fint, og at de lærer begge språkene ganske fort, så jeg håper det gjelder for Kaia også :-D

   Herlig å høre at du blir motivert til trening av disse skriveriene og snapperiene mine!

   Håper helgen er fin:-)

 2. Hei, Inger!
  Nå kommenterer jeg på et gammelt innlegg her, men jeg syntes dette var så fint og så tenkte jeg at jeg måtte fortelle deg hvor utrolig flott jeg synes du er! Du er en sann inspirasjon og jeg digger å se hvordan du og Kaia trener sammen! Du virker som et herlig menneske og jeg tror både Ian og Kaia er skikkelig heldige som har deg! :)
  Takk for at du deler inspirasjon med oss andre :) ha en fin søndagskveld <3
  Hilsen Ida!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s