Ingefær podcast med Sara Lossius

Dere husker kanskje at jeg fikk æren av å være Sara sin første gjest på podcasten Ingefær for sånn ca ett år siden? Ikke? Well, let me refresh your memory med linken her ;-)

Uansett, Sara har holdt på med dette i ett år nå (grattis for pokker!), og yours truly fikk lov til å være gjest på ettårs-jubileet. Stas!

I over en time snakket vi om alt fra hva som var frokosten min den dagen til hvorfor jeg ikke vil gjøre business av bloggen min. Jeg har hørt gjennom podcasten i dag, og borsett fra at Ian raper (!) i bakgrunnen, og at jeg sier «hvis du forstår hva jeg mener» sånn ca EN MILLION ganger, så var det ganske ålreit å høre på, til tross for at det aldri er digg å høre seg selv liksom.

Sara er kjempeflink til å holde samtalen gående, og selv om vi satt på hver vår datamaskin, i hvert vårt land, med headsett på ørene, så føltes det mer som at vi var to venninner med hver sin kaffekopp på en kafé. Der den ene venninnen er litt mer snakkesalig enn den andre vel og merke ;-P

Takk Sara for at jeg fikk bli med igjen, snakkes på husmorsferie i Dubai :-D

Her er linken dersom du vil høre.

sara

 

6 kommentarer om “Ingefær podcast med Sara Lossius

  1. Koste meg med å høre på denne podcasten mens jeg satt på båten mellom Stavanger og Bergen :) du virker som ei bra dame Inger! Måtte også le høyt da jeg hørte Ian sin rap i bakgrunnen😂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s