Maxi Cosi 2way Pearl #spons

Ok, bare så det er sagt, jeg er klar over at dette høres ut som tidenes salgstriks, for det er jo tross alt en sponset bilstol jeg nå skal fortelle om, men det har seg sånn at Kaia trives bedre i bil for tiden, og jeg tror det kan ha å gjøre med setet.

Som fortalt tidligere fikk vi bilstolen Maxi Cosi Pebble Plus til Kaia fra Babyshop på Kvadrat, og samme sleng fikk vi også Maxi Cosi 2way Pearl, en større bilstol som hun kan bruke til hun er 4 år. Siden vi ikke akkurat har overflod av lagringsplass her i Dubai (men overflod av omtrent alt annet..) så fikk vi den til Dubai først nå i høst. Og halvannen måned senere begynte vi å bruke den også ;-)

Jeg skal ikke legge skjul på at Kaia ikke er særlig glad i å kjøre bil. Jeg unngår helst å kjøre med henne alene, og når Ian kjører sitter jeg bak med henne. Jeg tror jeg kan telle på to hender antall ganger jeg har kjørt med henne alene (ever!), men det har funket siden det meste vi trenger er i gåavstand fra der vi bor, og vi er ikke avhengig av bil i hverdagen. Jeg vil tro at dersom vi helt enkelt bare hadde kjørt mer med henne fra starten av, så hadde hun kanskje vendt seg til det fortere, det har bare ikke blitt sånn.

Men, nå har vi altså byttet bilstol, og det er mye mindre syting enn før. Kaia sitter mer oppreist og høyere, og får med seg mer av hva som skjer. Jeg har kjørt litt med henne alene de siste ukene, og det har gått bra. Korte turer vel og merke, but I like where this is heading!

fullsizerender-3fullsizerender-4

Setet kan vendes i to retninger, derav navnet I guess, men enn så lenge får hun sitte samme vei som før. Og dersom hun sovner i bilen, som hun gjorde sist uke i 5-tiden på vei hjem fra stranda (herlig timing der ja!), kan man lett vippe setet bakover slik at hun sitter mer behagelig. Det fant jeg ut helt tilfeldig, for jeg har jammen ikke blitt bedre på å lese bruksanvisninger siden sist bilstol ;-) 

Snaiks!

14 kommentarer om “Maxi Cosi 2way Pearl #spons

  1. Jeg lurer på hvor lang tid det tar før noen kommenterer at hun MÅ sitte bakovervendt, til tross for at hun allerede sitter bakovervendt? ;)

  2. Hei😄

    Dette har ikkje noe med babysko å gjøre,jeg såg snappen din der du tok noen moves når du var ute å jogget/løp😊 lurer på hva den sangen heter?💃 tror den gikk noe som: what you gonna do with that dessert? Sikkert ikkje riktig,men gikk fort å jeg bare tippa😂

  3. Heisann! Har selv en som er ca på samme alder som Kaia, som heller ikke er stor fan av å sitte i bil – hakket bedre da vi gikk over til neste hakk på bilstol, som hos dere – men eeeeenda bedre da vi justerte bilspillet slik at han ser seg selv bedre (noe som da betyr at jeg ser ham dårligere, men han er ihvertfall rimelig happy med å danse og gjøre grimaser til seg selv der han sitter)! Ellers veldig gøy å følge dere på snap, det syns både jeg og lillegutt!

    1. Fordi den hindrer at barnet trykkes inn i setet ved eventuell kollisjon. Jeg så en video på det som viste tydelig hvordan bøylen er med på å ta i mot støtet, men finner den dessverre ikke igjen..

  4. Hei 😊 Jeg har en datter på snart 1 år. Hun har aldri likt å kjøre bil. For oss var DVD-spiller redningen, med vennebyen 😊 Nå går bilturen veldig bra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s