Markedsundersøkelse

Typ. For jeg lurer på en ting. Jeg får innimellom mail om jeg driver med online coaching. Og det gjør jeg, men fordi vi jobber i Dubai driver vi med priser i Arabiske Dirham, og siden kronekursen nå for tiden er ikke akkurat er så bra for tiden blir det for dyrt for mange. Det forstår jeg. Jeg får jo nesten vondt inni meg når nordmenn på ferietrening hos oss skal betale og summen kommer opp i NOK.

Så, jeg har lyst til å gjøre ett prosjekt der vi samler en gjeng jenter (og gutter?!) som har lyst på litt hjelp eller motivasjon med treningen. Ved å gjøre det på gruppebasis vil jeg kunne senke prisene betraktelig, og samtidig får man jo forhåpentligvis ett ekstra push av å vite at man er mange som jobber seg gjennom samme tunge bulgarian splitsquatsene liksom. Og tanken er jo at jeg selv skal følge samme program, for å styrke «samholdet».

Jeg tenker ikke å ha noe spesielt «gå ned i vekt», «stram opp» eller «bygg for faen» fokus, men helt enkelt lage ett treningsprogram som skal hjelpe med å bli glad i styrketrening, få litt struktur på øktene, og forhåpentligvis føle deg sterkere. Programmene vil være like for alle som deltar, men med mer eller mindre avanserte øvelser der det er relevant. Alt vil selvsagt foregå online, og programmene blir levert på en app som viser video av øvelsene og sånn. Og så vil man få ett kostholdsprogram i tillegg, men det er valgfritt om man følger det eller ikke ;-)

Rekk opp handa de som er med (les: legg igjen en TOTALT UFORPLIKTENDE kommentar dersom dette hørtes interessant ut).


PS! Jeg (og Ian, for jeg må jo ha «the brains» med på dette) er forsatt på planleggingsstadiet, så rop ut om du har noen spørsmål, råd eller ønsker :-D

160 kommentarer om “Markedsundersøkelse

 1. «Rekker opp hele arma»!!!!!
  Jeg ønsker veldig gjerne tips til hvordan jeg kan lære meg muscle up!
  Og ikke få vondt om jeg legger på for mye vekter i knebøy.

  Looking forward :D :D

 2. Count me in, Inger 🙋🏻
  Treningsmotuvadjonen kan bare gå oppover, for å si det sånn! 😳🙄 Mørketida har tatt overhånd 😴

 3. ÅÅÅ, jeg rekker opp hånda! Du er mitt aller største forbilde, og å bli coachet av deg hadde vært kjempegøy! Jeg hari løpet av 2016 begynt med tyngre styrketrening, men føler jeg har stagnert litt når det kommer til vektene nå. Men, det viktigste er på plass, og det er treningsgleden. :)

 4. åååå! Det høres helt super ut! Jeg vil gjerne være med :D Sliter for tiden med motivasjon til å komme meg på trening :/

 5. Å så gøy! Jeg var med på project muscle mass i fjor med Chris og synes det var kjempegøy, og vil gjerne være med på dette også!:-)

 6. Eg brukte black Friday til å kjøpe nytt treningsprogram til januar (og februar og mars) men eg rekker gladelig opp handa likevel! Dette kunne eg veldig gjerne slengt meg på når det passer :)

  (og om opplegget er bra er det ikkje krise om det koster litt)

 7. Høres utrolig bra ut! hvis du lager en kostholdsplan, gjerne hvertfall informer om bytter man kan gjøre for å få gjort den mer vegetarisk:DD

 8. Er det for sent å melde interesse, eller kommer det mer utfyllende informasjon etter hvert? :)
  Hvis ikke, er jeg interessert :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s