On a boat

Først og fremt: tusen takk for helt KONGE tilbakemelding på forrige innlegg. Responsen har jo vært helt rå, og det gjør jo ikke akkurat at jeg gleder meg mindre til å ta fatt på prosjektet! Tanken er oppstart i 2017, så jeg holder dere oppdatert :-)

Så til dagen i dag. Vi har nemlig vært på båttur- igjen! Og nå har jeg faktisk mistet tellinga på hvor mange ganger vi har gjort det før, for det å leie en yatch ser virkelig ut til å være vår go-to når vi skal ha sosialt samvær med jobben. Med to ganske så ferske teammates, Lise fra Norge, og Alix fra England, er det jo ekstra gøy å kunne vise frem Dubai fra sjøsiden :-D

Det var på grensa til kjølig på ettermiddagen, så Kaia måtte kle på seg når mora frøys, og så mistet jeg den ene tutten til Kaia på sjøen, men ellers hadde vi en herlig dag. Fine gjengen! 


Bildene kom visst i motsatt rekkefølge her, men øya går i kryss og jeg må sove (sjøluft ass!), så jeg får fikse det i morgen :-)

Gudd nait!

8 kommentarer om “On a boat

 1. Så koselig tur!
  Eg e litt nysgjerrig på ein ting som omhandle trening.. Når eg tar knebøy har eg stangå på nakken, men ser du har den fremme på brystet!😄 E det kun av uvane eller har det någe for seg? Ser for meg at holdningen blir bedre når stangå e framme… hmmm..?

  1. Hei Tonje! Når du har stangen på ryggen/nakken kalles det back squat, knebøy bak, eller vanligst er vel å bare kalle det knebøy. Mens når stangen er fremme på brystet kalles det front squat eller frontbøy. Det er to ulike øvelser med andre ord, som belaster musklene ulikt :-)

 2. Ser helt fantastisk ut i Dubai, vi skal reise til Dubai i jula, har du noen tips å komme med? Hvordan gjør dere med bilstol? :)

  1. Det finnes taxier med bilstoler har jeg hørt, men aldri testet. Noen tar jo med bilstol hjemmefra også, for å være sikker liksom.

   Foruten strand og shopping er ørkensafari og kanskje en tur burj khalifa typiske turistgreier, men jeg ville slappet av på en strand jeg ;-)

 3. Heihei! Ser fantastisk ut i Dubai, men skjønner meg liksom ikke på denne byen i det heletatt. Alt jeg har hørt om Dubai og emiratene sier meg at det er ekstremt strengt i forhold til å vise hud/hår, drikke alkohol osv offentlig og då har man jo alle eksemplene med anmeldte voldtekter osvosv. Men på bildene dine virker det jo som du lever et veldig «normalt» liv sett med norske øyne :p er det sånn at det kun er i deler av byen det er «strengt», eller hvordan fungerer det? :-p hadde liksom aldri sett for meg at det skulle være akseptert å gå i kort treningsshorts i gata, eller å drikke alkohol på en båt :p er Dubai framstilt helt feil i media?

  1. Hei! Ja, jeg kan jo forstå at du blir forvirret. Det heter jo at man skal dekke både knær og skuldre, men det er sjelden jeg gjør både og dersom jeg ikke fryser. Det handler litt om hvor man er, på ett kjøpesenter der det er mange lokale f.eks kler jeg meg alltid, men har ikke problemer med å gå over gata eller å ta en joggetur i treningsklær.

   Når det gjelder allohol er reglene strenge. Man må ha alchohol-license, og det er bare privat eller på hoteller man kan drikke alkohol. Båten går som en privat greie det da :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s