Nordic Christmas Day

I dag har vi vært på juletrefest- eller noe i den duren ;-)

I går blogget jeg omtrent i søvne og jeg har ennå ikke våget å sjekke hva jeg egentlig skrev, så i dag holder jeg meg til noen bilder bare. For hu mor er trøtt ass. Men på Snapchat kan dere se litt mer av hvordan det ser ut når nordiske businessfolk inviterer til julefest i Dubai :-)


I’m out!

God natt :-*

6 kommentarer om “Nordic Christmas Day

  1. Hei! Jeg skal snart til Dubai med familien min, og lurer på om du har vært og spist på noen av restaurantene på Burj Al Arab? Lurte på om du vet omtrent hvor mye vi kan forvente å måtte betale for en middag eller lunsj for 4 personer? :) Vi har lyst å sjekke det ut når vi er først er der, men usikker på om lommeboken tåler det..

    1. Hei! Ja, vi hadde julemiddag på Junsui i 2010 tror jeg det var, før vi flyttet hit. Jeg husker ikke eksakt hva det kostet, men det var sikkert en spesiell deal uansett siden det var jul. Jeg tror den rimeligste løsningen dersom dere vil inn i Burjen er såkalt High Tea. Jeg vet ikke hvor mye det koster, men har hørt at det er ett ok alternativ :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s