Detour

Vi skulle i skrivende stund vært på flyet på vei til Dubai, men på grunn av tåke i London ble vi forsinkede fra Sola, og rakk dermed ikke flyet videre.

I en sånn situasjon elsker jeg Ian ekstra mye. Mens jeg er den som ruller totalt ned og blir dritsur og negativ, er han den som ringer, booker om, fikser og styrer. Uten antydning til å stresse eller å bli sur. Takk og pris for ham.

Nå har vi sjekket inn på hotell for natten, og koser oss med sandwicher og sjokolade i sengen. Kaia våknet og har funnet ut hvordan lysbryteren ved siden av sengen funker, så hun er i storform. Det er irriterende å ikke komme hjem som planlagt, men akkurat nå har vi det ikke så værst likevel.


Snaiks!

…i Dubai, Inshallah!

2 kommentarer om “Detour

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s