Ett døgn i London

Det var absolutt ikke slik jeg hadde sett for meg årets siste dag skulle bli. Ikke det at vi hadde store planer om feiring altså, tvert i mot, jeg hadde bare ikke tenkt å sitte på en flyplass, for så å sove i sittende stilling på ett fly. Vi skulle ha landet i morges, kanskje hvilt litt med Kaia, tatt en siste treningsøkt for 2016, og bestillt pizza og sett film med bobler i glasset. I stedet har vi altså hatt en dag i London.

Heldigvis sov Kaia til 9, det skulle egentlig bare mangle siden vi la oss lenge etter midnatt i går. Deretter fikk vi oss en erke-engelsk frokost: egg, bacon, hashbrowns og pølse. Det så ikke særlig fresht ut for å være ærlig, men fy søren så digg!

Vi spurte pent om å få forlenget utsjekk, sånn at vi kunne sove litt når Kaia tok sin første hvil, og det fikk vi. Herlig! Nesten to timer i senga og en dusj senere var vi klare for å utforske området. Det var fullt på alle hotellene på selve flyplassen, så vi har sovet ett stykke fra Heathrow. Like ved hotellet lå en kjempekoselig restaurant og vi ble plutselig veldig sultne begge to ;-) Jeg fikk hamburger, pomfri og kaffe, mens Ian fikk kalkun og cider (!). Og så gled det jammen ned litt ostekake også- det er jo tross alt nyttår! Lol.

Nå er vi altså på flyplassen. Flyet skulle ha gått 20.45 men ble utsatt til 22.00. Ikke for å være negativ, men jeg håper ikke det blir flere endringer. Nå vil jeg hjem.


Godt nyttår partypeople!

Snaiks i 2017 :-D

6 kommentarer om “Ett døgn i London

  1. Hei! Dette er ment som konstruktiv kritikk, for å gjøre leseropplevelsen litt bedre for oss med rettskrivings-OCD: Hadde vært veldig mye bedre å lese dersom du lærer deg forskjellen på et og ett!

    1. Hehehe, den tar jeg til meg gitt! Men da må du hjelpe meg ass ;-) Dævver sjæl av folk som ikke kan forskjellen på your og you’re, så jeg kan jo ikke drive å plage folk med masse feil her! :-D

      1. Hehe føler meg alltid som en slem liten grinebiter som påpeker slike ting… http://www.riksmalsforbundet.no/qa_faqs/regler-bruk-av-ett-og-et/ her sto det iallefall noe (om enn kronglete) om forskjellen. Men tenk iallefall at både ordene ett og én handler om tall. Skal du fortelle at dere har kjøpt hus feks, vil det mest sannsynlig passe bedre å si at dere har kjøpt et hus, og ikke presisere at dere har kjøpt 1 (ett) hus, om du henger med? Håper dette hjalp. Er forresten enig ang your og you´re, helt forferdelig………..

      2. Herlig! Takk! Men nå føler jeg jo at jeg har gått fra å bruke «ett» til alt, til å kun skrive «et».. så du må si i fra om det ikke blir bedre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s