New Year new me

How about no.

Jeg har ikke ett eneste nyttårsforsett, og startet det nye året med treningsfri og pizza på døren. Det skyldtes jo strengt tatt at vi sov vekk halve dagen, og at kjøleskapet var tilnærmet tomt, men likevel. Jeg trives godt med både spise- og treningsvanene mine, så why fix it if it ain’t broken? 

Eller forresten, jeg tror faktisk jeg skal prøve på å lage mer mat i 2017. I hele 2016 laget jeg så få skikkelige middager at jeg sikkert kunne ramset opp de gangene det skjedde uten at dette blogginnlegget ble for langt, og det sier litt. 

Første steg i riktig retning blir i alle fall å fylle opp kjøleskapet.


Godt nyttår til deg og dine :-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s