And I’m back

Et av mine beste tips når treningsmotivasjonen skranter er å ikke sikte så høyt. Dere vet, alt er bedre enn ingenting typ. Dersom man i utgangspunktet ikke har lyst til å trene, hjelper det fint lite å se for seg en økt der man gruser hele kroppen liksom. Sier man i stedet til seg selv at det er helt ok om økta verken blir hard eller lang, så blir kanskje dørstokkmila litt kortere også. Sånn er det i alle fall for meg.

Foruten i dag. Etter 3 dager uten trening så jeg virkelig frem til å trene hardt. Løfte tungt og mye sånn at beina blir gode og møre i morgen. Hashtag legday osv. Jeg klaget litt underveis, men syntes det var godt å få gang på hjertepumpa og kjenne det svi i lårene. Det er nok det nærmeste jeg kommer sadomasochisme forråsirresånn, men godfølelsen etterpå var i alle fall på plass :-D


PS! Jeg fikk ikke fyllt opp det der kjøleskapet da, men #prioriteringer ;-)

2 kommentarer om “And I’m back

  1. Hei! Litt utenfor innlegget, men. Jeg og ei venninne (22 og 23 år) har veldig lyst til å flytte til Dubai og jobbe/bo. Du vet ikke tilfeldigvis om noen som trenger folk, internettsider ala finn som utlyser stillinger i Dubai? Digger bloggen din btw! :-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s