Når besøket drar

..blir det plutselig veldig tomt i leiligheten. Kaia var jo helt forvirret da hun våknet i går og kompisen William ikke var å finne noen steder. Hun så til og med etter ham bak gardinene, og da smeltet i alle fall mitt hjerte litt.

Det har vært en koselig uke med besøk og liv i leiren. Selv om det har blitt litt uvanlig mye tid foran dataen for min del (#styrketreningmedingerindubai), har jeg virkelig kost meg med besøk. Leiligheten blir fortere skitten og rotete, det blir mer klesvask og oppvask, men jammen blir det mer moro også! Det er forskjell på å tolorere at noen bor hos en, og å like å ha de på besøk, og Jøran og Carina er virkelig gjester som jeg liker å ha boende. Og så slo tanken meg, at Carina og jeg egentlig kun kjenner hverandre fordi Jøran og Ian er kompiser, men bedre «bonusvenninne» skal man lete lenge etter! Gleder meg allerede til neste gang vi ses :-)


Men det blir ikke tomt i leiligheten lenge. Allerede neste uke kommer mamma på besøk, og det skal bli så godt. Hun skulle egentlig ha vært her før jul, men så ble hun syk og kunne ikke reise. Derfor er jeg så glad for at denne turen ble av. Spesielt fordi Ian snart reiser til USA for å skjære i lik (ja, du leste riktig), og da slipper jeg og Kaia å være alene hjemme. Girls night every night! Yeah :-D

God helg partypeople!

Snaiks :-)

4 kommentarer om “Når besøket drar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s