One in, one out

Vi har en ny regel i hus. Dersom vi kjøper noe nytt, må vi kvitte oss med noe gammelt. Dvs hvis jeg kjøper et par med nye sko, må jeg gi vekk et gammelt par. Kjøper jeg en ny tights, må jeg kvitte meg med en av de jeg har fra før. Det samme gjelder om jeg får tilsendt såkalt #spons. 

Årsaken er enkel: vi har altfor mye greier og altfor lite plass! Da jeg gikk gjennom alle treningsklærne mine før jul for å legge på Tise var samtlige skuffer like fulle da jeg var ferdig. Det så ikke ut som at jeg hadde tatt bort noe enda jeg hadde samlet en hel søppelsekk. 

Så ja. Vi kan ikke la det fortsette sånn. Og faktisk så fikk det meg til å tenke litt annerledes da vi var innom Lulu Lemon sist helg. Med x-antall penger på et ambassadørkort er det jo lett å shoppe liksom, men jeg kom ikke på noen tightser jeg hadde lyst til å «ofre» for å kjøpe en ny, så da lot jeg være. Det er ikke like imponerende og miljøvennlig som de som kjører full shoppestopp, men det er et steg i riktig retning i alle fall.

Og forresten, jeg tok med søppelsekken med klær da vi var hjemme i julen med intensjoner om å legge opp og selge på Tise, men det tok jeg meg ikke tid til. Jeg er jo ikke den som sier nei til en #mirrorselfie liksom, men jeg ville bare ikke bruke juleferien til sånt. 4 tightser hadde jeg allerede bilde av, så jeg slengte opp de, og plutselig var de solgt. Det geniale var at jentene som kjøpte de kom innom og plukket ut flere ting de ville ha fra posene mine, så alt forsvant og jeg fikk noen ekstra kroner å betale studielånet for :-D #win

Bildene har absolutt ingenting med innlegget å gjøre, jeg bare syns de var fine :-D

Happy Saturday!

Snaiks!

9 kommentarer om “One in, one out

  1. Bildene ER fine – DERE er fine! :D Ah, skulle gjerne vært på stranda der, nå er det mange minusgrader i Stavanger… :O

  2. Nå som du ikke kan dokumentere treningsøktene dine, kan du skrive litt mer personlige innlegg? Om feks. hvordan det var å være gravid, hvilke symptomer du hadde, hvordan tok Ian det da dere fikk positiv test. Hvordan er det å gå fra to til å bli tre for forholdet, hadde du ønsket barn lenge, fremtidsplaner, skal Kaia i barnehage, har dere snakket mye om oppdragelse – hva er i såfall viktig for dere i oppdragelsen osv :-)

    1. Hei!
      Jo noe må jeg jo finne på! Hehe, men det går jo forsatt an å skrive om trening selv om jeg ikke skriver spesifikt hva jeg gjør da heldigvis :-)

      Mye av det du nevner skrev jeg jo litt om da jeg var gravid, men takk for tips, I’ll see what I can do :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s